Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Διαψεύδει όσα είπε ο Γουίλι για τις συνθήκες υγιεινής

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, 05:46
Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Διαψεύδει όσα είπε ο Γουίλι για τις συνθήκες υγιεινής
Συνέντευξη στην εφημερίδα «Espressο» παραχώρησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η οποία μίλησε για τις συνθήκες υγιεινής στο νησί, διαψεύδοντας τον Γουίλι, που σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέρει πως δεν είχαν χαρτί υγείας και οδοντόκρεμα.

Συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο είπε στην εφημερίδα: «Την πρώτη μέρα στον Άγιο Δομίνικο μας έδωσαν δύο πατάτες να βράσουμε για να φάμε 12 άτομα. Στον καθέναν αντιστοιχούσαν μια μπουκιά ρύζι και λίγο αλεύρι με λάδι για να κάνουμε μια τηγανίτα. Εγώ με το φαγητό δεν έχω πάθος. Αλλά αυτήν την πείνα στο ''Survivor'' την περίμενα! Όλοι γκρίνιαζαν για την ασιτία, μιλούσαν συνέχεια για το φαγητό, με αποτέλεσμα να βλέπω στα όνειρά μου παστίτσιο!».

Για την Ελισάβετ οι συνθήκες του «Survivor» ξεπερνούσαν τις αντοχές της: «Ο ήλιος έκαιγε και δεν είχαμε αντηλιακό. Βάζαμε μόνο στα αθλήματα. Ο φίλος μου είχε δίκιο, όταν έλεγε ''πού πας, θα χαλάσεις το δέρμα σου, τα μαλλιά σου''. Δεν είχαμε σαμπουάν, αφρόλουτρο, τα ρούχα τα πλέναμε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα που ήταν γεμάτη άμμο. Τις κουβέρτες τις μοιραζόμασταν μεταξύ μας και καθένας είχε πάνω του την οσμή του άλλου. Για να πούμε και αλήθειες στον κόσμο, χαρτί υγείας είχαμε, καθώς και οδοντόκρεμα. Γιατί στο τουρκικό ''Survivor'' δεν υπάρχουν ούτε αυτά».

«Τα βράδια μάς προσέχουν κάποιοι ντόπιοι και μερικοί φαρμακοποιοί. Ούτε φλερτ υπήρξαν μεταξύ μας ούτε τίποτα. Αυτό που υπήρξε ήταν ίντριγκα και τακτική για το έπαθλο. Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί διώξαμε τον καλύτερο παίκτη, τον Αγγελόπουλο».

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, 05:46