Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη στη Δούκισσα»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 06:45
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη στη Δούκισσα»
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι από τις γυναίκες που αναγνωρίζει τα λάθη της και δεν διστάζει να ζητήσει συγνώμη, αν αντιληφθεί ότι έκανε κάποιο λάθος. Έτσι κι έγινε, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή της θέλησε να απολογηθεί στη Δούκισσα Νομικού για μία δήλωση που έκανε λέγοντας: «Το μισό Dancing ήταν η Ζέτα».

«Επειδή η αγάπη μου για τη Ζέτα είναι μεγάλη και θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Dancing, νομίζω ότι και εγώ από την πλευρά μου στενοχώρησα τη Δούκισσα -αν και δεν έχω μιλήσει μαζί της-, λέγοντας ότι το Dancing είναι μισό χωρίς τη Ζέτα. Ήταν λάθος μου.

Η Δούκισσα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, κάνει μεγάλη προσπάθεια και τις δύο φορές που έχω δει το DWTS4 ήταν πολύ καλή. Θεωρώ ότι την αδίκησα με αυτό που είπα, όπως θα αδικούσα οποιαδήποτε ήταν στη θέση της. έμαθα ότι στεναχωρήθηκε γι’ αυτό και θέλω να της ζητήσω συγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν πιστεύει ότι η Δούκισσα Νομικού θα αφήσει το δικό της στίγμα στο χορευτικό show, απάντησε στο «You»: «Ο καθένας βάζει την υπογραφή του...

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 06:45