Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για την κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και για το πόσο αγωνίστρια είναι στη ζωή της.

Η ηθοποιός είπε σχετικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχουμε μάθει να είμαστε αγωνιστές και πρέπει να μάθουμε. Εγώ αγωνίζομαι στη ζωή μου. Υπάρχουν και στιγμές που εγκαταλείπω, αλλά δεν είναι το χαρακτηριστικό μου. Έχω μάθει να πέφτω και να ξανασηκώνομαι. Το θέμα είναι να ξαναδούμε τις ανάγκες και να επαναπροσδιορίσουμε. Δεν έχουμε ανάγκη τα σπίτια, τις τσάντες και τα παπούτσια, αυτά που μας είχαν φουσκώσει τα μυαλά. Έχουμε ανάγκη τους φίλους, την ψυχή μας. Έτσι φέτος, ενώ συζητούσα προτάσεις από το καλοκαίρι, αποφάσισα να πάρω ένα ρίσκο, να σταθώ μόνη μου, να κάνω κάτι για μένα. Είναι κι αυτό ένας αγώνας» τόνισε στο ΟΚ και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη:

«Έχω πέσει σε κατάθλιψη. Ακόμη και οι άνθρωποι που βγάζουν μια εικόνα αγωνιστικότητα; και ότι δεν σταματούν στα εμπόδια , φαντάζομαι ότι παίρνουν μια ανάσα. Έπεσα, αλλά σηκώθηκα. Όταν έχεις ένα παιδί, όταν έχεις μια εικόνα για τον εαυτό σου, δεν θες να σταθείς πιο πίσω από την εικόνα που έχεις φτιάξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης