Διακοπές στο Λουτράκι όπου ζει με την οικογένειά της κάνει φέτος το καλοκαίρι η Έλσα Τόλη, αφού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επιτρέπουν αποδράσεις!

Η ίδια δεν παραπονιέται! Το κατάστημά της έχει γίνει το hot point του Λουτρακίου και οι πελάτισσες της ολοένα και αυξάνονται δημιουργώντας το αδιαχώρητο καθημερινά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έλσα νιώθει μεγάλη ικανοποίηση που επιβραβεύονται οι κόποι της καθώς με πολύ όρεξη, μεράκι αλλά και ταλέντο έχει καταφέρει να κάνει τις δημιουργίες της πρώτες στην προτίμηση των γυναικών!

Στο Island Boutique βρίσκουν από ρούχα και παπούτσια για όλες τις ηλικίες και τα γούστα μέχρι και χειροποίητα αξεσουάρ που δημιουργεί η ίδια! Επίσης, μετά τα ψώνια τους μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους και το μοναδικό ηλιοβασίλεμά στο Island cafe Boutique που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κατάστημα!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο την επισκέφτηκε η φίλη της και δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου και έκαναν μαζί βουτιές ενώ πέρασαν πολλές ώρες και στο κατάστημα της Έλσας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά το καλοκαιρινό της τρέξιμο, καθώς εκτός από άψογη επαγγελματίας είναι και μητέρα δυο παιδιών, βρίσκει χρόνο για τον σύντροφό της Αποστόλη Κουτρούλια ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης cafe bar στο Λουτράκι! Το ζευγάρι σχεδιάζει αρχές Σεπτεμβρίου μια ρομαντική απόδραση σε νησί των Κυκλάδων, μέχρι τότε όμως κάνουν τις βουτιές τους στο αγαπημένο τους Λουτράκι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης