Η Έμυ Λιβανίου, φανερά δυσαρεστημένη με τα Μέσα και το προϊόν που πλασάρουν, κυρίως oι τύπου lifestyle εκπομπές, μίλησε για τη δουλειά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky, έθαψε όλα τα lifestyle θέματα που προβάλλονται σήμερα στις οθόνες μας, αλλά και για ακριβοπληρωμένα συμβόλαια από τα οποία δεν εισέπραξε ποτέ το αντίτιμό τους…

Η στροφή προς την ενημέρωση ήταν ξαφνική για το κοινό, όμως η Έμυ εξηγεί: «Έχει αρχίσει τα τελευταία δύο χρόνια η ενασχόλησή μου με την ενημέρωση. Βέβαια, έτσι είχα ξεκινήσει. Μετά την δικηγορία έκανα δελτία ειδήσεων για 5 χρόνια στο Alter. Επίσης όταν ξεκινήσαμε την πρωινή εκπομπή στο Star, πριν μεταλλαχτεί το κανάλι σε life style. Και τώρα επιστροφή με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Blue Sky και ραδιοφωνική εκπομπή στον 9.84».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τις lifestyle εκπομπές είπε: «Το lifestyle κιτρινίζει, ενώ η ενημέρωση είναι πιο αληθινή. Θεωρώ ότι έχει περάσει η εποχή του lifestyle και κιτρινίζει για να μπορεί να αντέχει.(…)Όπως εγώ βαριέμαι και δεν τα βλέπω (τα lifestyle θέματα), ενώ κάποτε πρωτοστατούσα σε αυτά, νομίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους τηλεθεατές.(…)Νομίζω ότι τα κορίτσια που κάνουν lifestyle εκπομπές, τις κάνουν καλά, με αξιοπρέπεια και γνωρίζουν αλλά και κατέχουν τον χώρο. Απλώς πρέπει να δουν την επόμενη μέρα για να ιντριγκάρουν τον κόσμο πιο πολύ».

Τέλος, η Έμυ δηλώνει με πλήρη απαισιοδοξία, αλλά και ειλικρίνεια μαζί: «Και στη κρίση θα υπάρξουν ευκαιρίες και θα επιβιώσει σε κάποια επαγγέλματα ο αφρός. Το δικό μας επάγγελμα βάλλεται πολύ και ούτε ο αφρός δεν μπορεί να επιβιώσει. Πολύ τσουνάμι! Φταίμε 100% (οι άνθρωποι του χώρου). Γιατί ακριβοπληρωθήκαμε.(…)Δεν έχω περάσει από την εποχή των μεγάλων και χρυσών συμβολαίων. Ήταν πριν από μένα και αν ήταν παράλληλα δεν τα πήρα εγώ αυτά τα λεφτά, τα πήραν άλλοι. Αλλά όλες αυτές οι φούσκες στα Μέσα έσκασαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης