Είναι ένα από τα φαβορί του «Greek idol» και από τις οντισιόν ακόμη έχει κάνει το κοινό να περιμένει τη στιγμή που θα τον ακούσει στα live. Αυθόρμητος, αισιόδοξος, επίμονος, είναι τρεις από τις λέξεις που τον χαρακτηρίζουν περισσότερο. Ο Άρης Πλασκασοβίτης ήρθε από την Κέρκυρα όχι μόνο με πολλά όνειρα αλλά βάζοντας και το μεγάλο στοίχημα να μείνει στον χώρο.

Πώς βρέθηκε όμως στο talent show; «Δεν ήμουν υπέρ ούτε του “Χ-Factor” ούτε του “Greek idol” και κανενός talent show. Με έπεισαν οι φίλοι μου να δηλώσω συμμετοχή και αν έμπαινα, καλώς. Το είχα πει και στη Βαλάντω, την Αντιγόνη Ψυχράμη και τη Νικόλ που είναι μεταξύ αυτών που με παρότρυναν να πάρω μέρος. Τελικά κατέληξα να είμαι στα live. Η καλύτερή μου στιγμή νομίζω ότι δεν έχει έρθει αλλά, αν μπορούσα να πω μία, θα έλεγα το πρώτο live».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση αν θα έπαιρνε μέρος στο «Dancing With the Stars» απαντά: «Δεν μου αρέσει το latin σαν χορός. Μου αρέσει να το βλέπω σε άλλους, όχι να το χορεύω εγώ. Νομίζω επειδή δεν είναι πάνω στα δικά μου στοιχεία. Αν ήταν hip hop ή freestyle, μπορεί. Θα το έκανα πάντως καθαρά για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

Όσο για την προσωπική του ζωή και πως του αρέσουν οι γυναίκες, ο Άρης λέει: «Δεν κολλάω στην εξωτερική εμφάνιση αλλά στο μυαλό της. Μου αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες. Εκείνες που είναι έξυπνες και μπορείς να μιλήσεις μαζί τους, που έχουν δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και αυτές που δεν λένε ψέματα και δεν λειτουργούν με ύπουλο τρόπο. Για κάποιο λόγο μου αρέσουν οι μικρότερες. Εχω ένα μικρό θέμα αν είναι μεγαλύτερη η γυναίκα, αν και ένα – δύο χρόνια δεν είναι διαφορά. Και αν καταφέρει να με γοητεύσει μια γυναίκα με τον τρόπο που θα με φλερτάρει, που κι εκεί χρειάζεται ένα όριο, γιατί κατ’ εμέ ο άντρας πρέπει να είναι εκείνος που θα φλερτάρει, αν με γοητεύσει με το μυαλό της».

Πηγή: Espresso της Κυριακής

Διαβάστε επίσης: Άρης Πλασκασοβίτης: Το νέο «όνομα» της showbiz
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης