Το τοπ life style θέμα όλων των Κυριακάτικων εφημερίδων το διαβάσαμε στην εφημερίδα Real News. Είναι η αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου, στην οποία μας αποκαλύπτει «καλά κρυμμένα μυστικά» του. Πάρτε μια γεύση του τι είπε ο Αντώνης…

«Η κρίση έχει αντίκτυπο στο νυχτοκάματο. Μπορεί να έχω κλείσει για 10 δρχ. και να μου πουν, αν δεν βγω, θα πάρεις 5…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω μετανιώσει για τη συνεργασία μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη… Είναι θέμα χημείας. Με έναν άνθρωπο νιώθεις ότι ταιριάζεις, με έναν άλλο όχι».

«Με τη Ζέτα περάσαμε 8 χρόνια μαζί… τα πιο σημαντικά της ζωής μου. Το να έρχεται στην πρεμιέρα είναι τόσο αφύσικο; Και να έχω παντρευτεί άλλη γυναίκα ή να έχει παντρευτεί άλλον άντρα, το να έρθει θα είναι τόσο εγκληματικό; Ή άμα της δώσω ένα φιλί είναι τόσο ακραίο; Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση… Μπορεί να είμαι με τη Ζέτα αύριο… Ανθρώπινες σχέσεις είναι δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει!».

«Το καλό με τη Ζέτα είναι ότι έχει βρει επαγγελματικά το δρόμο της και από εκεί τουλάχιστον είναι ήσυχη. Ήθελε να πετύχει, να μην έχει ανάγκη κανέναν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι η Ζέτα είναι άξια να γίνει μητέρα. Ένα παιδί από αυτή τη σχέση θα ήταν δώρο θεού! Αλλά δεν έχει σημασία τι θα ήταν ωραίο, σημασία έχει τι θα γίνει. Μακάρι τα πράγματα να γίνουν έτσι, ώστε να βρει ο καθένας το δρόμο του και οι δρόμοι αυτοί τελικά να ενωθούν».

«Πιστεύεις ότι πρέπει να έχω μια κάμερα που να καταγραφεί κάθε μέρα αν μιλάω με τη Ζέτα ή όχι;».

«Κάνω έκκληση στην καινούργια κυβέρνηση, να επενδύσει και να αλλάξει ριζικά την Παιδεία και η Αστυνομία να ξαναγίνει Αστυνομία. Ο νόμος να τους δώσει το περιθώριο να λειτουργήσουν ως αστυνομικοί και όχι ως μπαμπούλες ή ως νταβατζήδες».

«Ο Μάκης (Τριανταφυλλόπουλος) δίνει οντότητα στον Ηρακλή. Δεν είναι μπαμπούλας. Ο Μάκης είναι υποστηρικτής κάθε προσπάθειας που γίνεται με αγάπη. Και επειδή είναι φίλος μου, επειδή ξέρει με πόση αλήθεια παλεύω σε αυτόν τον αγώνα εξυγίανσης της ομάδας, ο Μάκης έγινε συνοδοιπόρος».

«Σπάνια βλέπω τηλεόραση. Τον Νίκο Χατζηνικολάου τον βλέπω πάρα πολύ… Άνθρωποι σαν τον Νίκο και τον Ανδρέα Κουρή μπορούν να κάνουν θαύματα».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης