Έπειτα από 11 χρόνια σχέσης, η επιτυχημένη τραγουδίστρια Shakira και ο σύντροφός της, Antonio de la Rua, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή τους από τον περασμένο Αύγουστο, όμως είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τα νέα του χωρισμού μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι χθες.

Η Shakira με τον AntonioΣε μια από κοινού ανακοίνωση στο website της Shakira, το πρώην ζευγάρι έγραψε: «Κατά τη διάρκεια των 11 χρόνων που ήμασταν μαζί, αγαπηθήκαμε πολύ, λατρέψαμε και συμπαρασταθήκαμε ο ένας στον άλλο. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας και χάρη σε αυτό αποκτήσαμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο και γίναμε εκπληκτικοί σύντροφοι και συνεργάτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τον χωρισμό, οι δυο τους, που υπήρχαν φήμες ότι είχαν αρραβωνιαστεί, εξήγησαν ότι σκοπεύουν να συνεχίσουν την εκπληκτική συνεργασία τους (σ.σ ο Antonio είναι μάνατζερ της Shakira), καθώς είναι πολύ καλοί φίλοι!

«Προχωράμε σαν συνεργάτες, σχεδιάζοντας μαζί τα επόμενα βήματά μας, δουλεύοντας χέρι χέρι, κρατώντας στενή επικοινωνία. Η φιλία μας και η κατανόηση που έχουμε μεταξύ μας υπάρχουν ακόμα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν».

Λίγους μήνες νωρίτερα, η 33χρονη star είχε δηλώσει πως ήθελε να κάνει παιδιά με τον 37χρονο Antonio, χωρίς όμως να παντρευτούν! Παρ’ όλα αυτά, οι… κακές γλώσσες πρόλαβαν να μιλήσουν και κάνουν λόγο για νέο πρόσωπο στη ζωή της Κολομβιανής τραγουδίστριας, «φωτογραφίζοντας» τον Gerard Pique.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Πού ήταν η Shakira την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης