Ένας γάμος αλά «Μπόλιγουντ» με θέα τη...Σπιναλόγκα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 23:39
Ένας γάμος αλά «Μπόλιγουντ» με θέα τη...Σπιναλόγκα
Ο γαμπρός και η νύφη Ινδοί Σιχ που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι περισσότεροι από 150 καλεσμένοι ήρθαν από όλα τα μέρη του κόσμου.

Ένας εντυπωσιακός γάμος έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο Blue Palace της Πλάκας, στο Λασίθι, το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο γαμπρός και η νύφη είναι Ινδοί Σιχ που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και καλεσμένοι, περισσότεροι από 150 άτομα, ήρθαν από όλα τα μέρη του κόσμου.

Ήταν ένας γάμος που έγινε με τον πατροπαράδοτο ινδικό τρόπο που συχνά αποκαλούμε… Μπόλιγουντ λόγω της μεγάλης πολυτέλειας, της χλιδής και των χρωμάτων.

Το όνομα Μπόλιγουντ έχει σχέση με την τεράστια κινηματογραφική βιομηχανία της μεγάλης αυτής χώρας και αποτελείται από δύο συνθετικά. Το πρώτο είναι το όνομα της πόλης Bombay και το δεύτερο είναι το Χόλυγουντ, το κέντρο της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Τυχερός της ημέρας ήταν ο αντιδήμαρχος Σπύρος Μασσάρος ο οποίος, μετά το θρησκευτικό, τέλεσε τον πολιτικό γάμο στο ζευγάρι. «Ήταν μια υπερπαραγωγή!» μας είπε ο αντιδήμαρχος.

Πηγή: anatolh.com

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 23:41