Η Ελένη Ράντου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να ενηλικιωθεί απότομα.

Η ηθοποιός είπε: «Εν ώρα παράστασης, στη Νύχτα Ραδιοφώνων, βγήκα στη σκηνή και αισθάνθηκα ότι δεν υπάρχει οξυγόνο. Άρχισα να ιδρώνω, να τρέμω ολόκληρη, είχα την αίσθηση ότι πάθαινα έμφραγμα ή εγκεφαλικό. Σταμάτησα την παράσταση έφυγα τρέχοντας, βγήκα στην Ιπποκράτους και άρχισα να ξεντύνομαι, γιατί με έπνιγε ακόμα και το ρούχο. Με πήγαν στο νοσοκομείο και για πέντε ώρες μου έκαναν ηρεμιστικό ορό, χωρίς όμως να μπορώ να ηρεμίσω. Αυτό που έπαθα το λένε κρίση πανικού, αλλά εγώ το ξέρω ως μια φοβερή αίσθηση επικείμενου θανάτου. Η τελευταία μου σκέψη πριν συνέλθω ήταν “Ε, πέθανε πια! Με κούρασες. Έχεις κάνει μια ωραία οικογένεια, έχεις ζήσει ωραία πράγματα, είσαι γεμάτη, πέθανε!”. Κι εκείνη την ώρα ήρθε η αναπνοή μου στα σωστά της. Καμία φορά η συμφιλίωση σε έναν πόλεμο που έχεις αρχίσει εσύ μ’ εσένα απαιτεί ένα μεγάλο σοκ. Και το ξεκίνησε το σώμα μου, δεν το ξεκίνησε το μυαλό μου. Γιατί εγώ θα συνέχιζα, θα έλεγα “Λοιπόν Ελένη, ποιο είναι το επόμενο πρότζεκτ;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα αυτά τα χρόνια πρόσθετα στη ζωή μου θέατρα, σίριαλ, ήθελα να δοκιμάσω αυτό, και το άλλο, και το παράλλο. Είχα μια επιθετική ενέργεια, του στιλ “να τα κατακτήσω όλα”, αλλά δεν το ’κανα από την ανάγκη να είμαι χρήσιμη, το ’κανα από απληστία. Και ό,τι κι αν έκανα, ένιωθα ότι δε μου έφτανε. Δεν ήμουνα ευτυχισμένη με τίποτα, ούτε με αυτό που είχα ούτε με αυτό που κυνηγούσα».

Πηγή:Nitro

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης