Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού «Επ’ αορίστου» σε στίχους και μουσική Δημήτρη Φάκου, που ήδη κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Universal εδώ και έναν μήνα σε digital μορφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνθέτης, ο οποίος έχει γράψει επιτυχίες για τον Σ. Ρουβά, την Τάμτα, τους Stαvento κ.ά, «χτύπησε» ξανά την επιτυχία στο πλευρό της σπουδαίας τραγουδίστριας Μαργαρίτας Γκινοσάτη, όπως την έχει χαρακτηρίσει σε προηγούμενη συνεργασίας της η Σοφία Βόσσου, αλλά και γενικότερα αποδεκτή στον χώρο, αφού ο μεγάλος συνθέτης μας Μίμης Πλέσσας δείχνει την εκτίμησή του, εντάσσοντάς την στην ομάδα του ως Υψίφωνο.

Το video clip βασίζεται στο σενάριο της γνωστής συγγραφέως Μάρας Μεϊμαρίδη, ενώ ο Στέφανος Ορφανίδης με την quest star παρουσία του δίνει την καθοριστική λύση στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Το τραγούδι «Επ’ αορίστου» είναι ένα τραγούδι της εποχής αλλά και ένα video clip που θα λατρέψουν και θα αγκαλιάσουν όλες οι γυναίκες, απατημένες ή μη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη μέρος από τα backstage του clip προβλήθηκε σε πρωινή εκπομπή, από τους παρουσιαστές της οποίας ακούστηκαν πολύ θετικά σχόλια για τη «δεμένη» αυτή παραγωγή, βασικό ρόλο στην οποία έχει διαδραματίσει η παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης