Το μεσημέρι της Τρίτης, στις 12.30, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα» θα βρεθούν και πάλι -έπειτα από αρκετές εβδομάδες απουσίας- στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.

Η μέρα της επιστροφής της εκπομπής τυχαίνει μάλιστα να συμπίπτει με τα γενέθλια της παρουσιάστριας: «Θεωρώ αυτή τη σύμπτωση ένα πραγματικά πολύ καλό οιωνό» δήλωσε η Σταματίνα, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για το γεγονός ότι τα προβλήματα του τηλεοπτικού σταθμού δείχνουν να βρίσκουν λύση: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά και αυτή η επιστροφή να έχει διάρκεια. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ φέτος, και δεν μας άξιζε» σχολίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, η παρουσιάστρια -που, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, αύριο κλείνει τα 29 της χρόνια- έχει ακόμη έναν λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού σε μερικές εβδομάδες παντρεύεται τον αγαπημένο της, Θέμη Σοφό: «Ο γάμος είναι στις 25 Ιουνίου. Δεν γινόταν να γίνει πιο αργά, ώστε να έχουμε τελειώσει από την εκπομπή που κανονικά ολοκληρώνει τη σεζόν της τον Ιούλιο, αλλά αυτό είναι κάτι που ήξερα εξαρχής. Εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά και να είμαστε πράγματι στον αέρα εκείνη την εβδομάδα!» δήλωσε η ίδια.

ΠΗΓΗ: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης