O «καουμπόι» της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, όχι μόνο ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του με την καρδιά του, αλλά επιστρέφει στα live, αρχής γενομένης από τις 17 Μαρτίου στο club του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι υπεύθυνοι της συναυλίας, μιλώντας στην «Espresso», ανέφεραν ότι όλα είναι έτοιμα για το συναυλιακό γεγονός που σηματοδοτεί την επιστροφή του Λουκιανού στις επάλξεις. «Αρχικά είχαμε αναβάλει τη συναυλία, λόγω του προβλήματος που είχε προκύψει με την υγεία του, αλλά πλέον το επόμενο Σάββατο με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε στον Μύλο τον Λουκιανό Κηλαηδόνη» είπαν χαρακτηριστικά, αναφέροντας παράλληλα ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις για τη συναυλία. Οι φίλοι, άλλωστε, του μοναδικού τροβαδούρου είναι πολλοί και φανατικοί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και περιμένουν πώς και πώς τα live του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχε προηγηθεί η επιβεβαίωση στην «Espresso» διά στόματος της συζύγου του Λουκιανού, της Άννας Βαγενά, ότι «πλέον είναι απολύτως καλά στην υγεία του και δυνατός να επιστρέψει στη σκηνή».

Υπενθυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος τραγουδοποιός της ελληνικής μουσικής είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών τον περασμένο Ιανουάριο. Υποβλήθηκε σχεδόν αμέσως μετά την εισαγωγή του σε αγγειοπλαστική και δύο μήνες από τότε είναι ακμαίος και έτοιμος να μας ταξιδέψει μουσικά σε μια διαδρομή τριών και πλέον δεκαετιών.

ΠΗΓΗ: Espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης