Χρέη μοντέλων ανέλαβαν οι Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ησαΐας Ματιάμπα, Άντα Λιβιτσάνου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αλέξης Φούκος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου! Οι 7 επώνυμοι ανέβηκαν στην πασαρέλα, κατά τη διάρκεια της 9ης «Athens Xclusive Designers Week», και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα!

Την έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε το σχεδιαστικό δίδυμο Celebrity Skin, που έκανε τους 7 επώνυμους από τον χώρο του τραγουδιού και της ηθοποιίας να «πετάξουν» τα συνηθισμένα και να φορέσουν τις νέες τους δημιουργίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίδειξη είχε τον τίτλο «Dramatic Discipline» και ο Δημήτρης Στρέπκος και η Ελένη Μπάρλα παρουσίασαν τις 32 προτάσεις τους για το επόμενο φθινόπωρο και χειμώνα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για τη θεατρικότητα των ρούχων.

Αρχικά, το κοινό είδε τους επώνυμους σε ένα εισαγωγικό βίντεο, ωστόσο ουδείς περίμενε ότι θα τους δει να περπατούν live στην πασαρέλα!

Κι αν οι celebrities στην πασαρέλα δεν σας λένε πολλά από μόνοι τους, τότε να σας ενημερώσουμε ότι περπατούσαν ανάμεσα σε… δίμετρες καλλονές, ντυμένες στα μαύρα και με αρχαιοελληνικές περικεφαλαίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης