«Το συμπέρασμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού έφτασε να είναι πρώτο στα ελληνικά Chart’s και να αφαιρεί την πρώτη θέση που μέχρι σήμερα και για 7 εβδομάδες άνηκε στην παγκοσμίου φήμης Adele και στο τραγούδι «Hello».

Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό καθώς για ακόμη μία φορά πίσω από το τραγούδι κρύβονται δύο σημαντικοί δημιουργοί που αναμφισβήτητα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης τόσο για το «Συμπέρασμα» αλλά και για δεκάδες άλλες επιτυχίες που έχουν προκαλέσει τον ενθουσιασμό του κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και τον Γιάννη Φρασέρη που όταν ενώνουν τις σκέψεις τους φτιάχνουν μοναδικές επιτυχίες.

Ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης είναι ο άνθρωπος που μέχρι σήμερα έχει ντύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας, έχοντας 35 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και θεωρείται ένας από τους αγαπημένους συνθέτες των τραγουδιστών με καριέρα που δεν έχει σταματημό.

Ο Βαγγέλης είναι από τις πιο ήρεμες προσωπικότητες και χαμηλών τόνων, θεωρείται «στρατηγός» από τους συνεργάτες του και δεν είναι τυχαίο αυτό. Κάποια από τα τραγούδια που ξεχώρισαν στο παρελθόν είναι οι «Αναπάντητες κλήσεις» της Έλενας Παπαρίζου, «Άντεξα» και «Χρόνια Πολλά» του Σάκη Ρουβά αλλά και επιτυχίες των Ν.Σφακιανάκη, Α. Δημητρίου, Σ.Ρόκκου, Π.Ζήνα και «αμέτρητων» άλλων καλλιτεχνών (να σημειωθεί πως έχει γράψει τους στίχους για περισσότερα από 250 τραγούδια).

Για τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Γιάννη Φρασέρη μιλάει πάλι η δουλειά του καθώς έχει υπογράψει την μουσική σε τραγούδια των Ν. Οικονομόπουλου, Γ. Πλούταρχου, Δ. Βανδή και την πιο πρόσφατη πολύ μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Που και που» του Νίκου Μακρόπουλου, που έχει ξεπεράσει τα 3.500.000 views στο Youtube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Φρασέρης είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά των καλλιτεχνών καθώς φημίζεται για την εργατικότητα του αλλά και για τις σύγχρονες αντιλήψεις που έχει πάνω στην μουσική.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης