Το 24χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret, Έριν Χέδερτον, μίλησε στην Αυστραλιανή «Vogue» για τα πάντα. Μεταξύ άλλων είπε για το πώς προετοιμάζεται πριν τα show της γνωστής εταιρίας εσωρούχων, τι τρώει καθημερινά, τι είδους γυμναστική κάνει και γιατί φέτος τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά από όλες τις προηγούμενες χρονιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Πώς προετοιμάζει το σώμα της για το show της Victoria’s Secret;

«Το τελευταίο show ήταν διαφορετικό για μένα. Πάντα γυμναζόμουν όλο το χρόνο. Έχω ένα πολύ όμορφο αθλητικό σώμα. Έτσι αυτή τη χρονιά επικεντρώθηκα στο να αποκτήσει το σώμα μου γράμμωση περισσότερο και όχι σε αερόβιες ασκήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανα γιόγκα, έγινα πιο ευλύγιστη, ξεκίνησα να περπατάω και γενικότερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά για μένα φέτος».

Πώς προετοίμασε τα μαλλιά και την επιδερμίδα της;

«Όλα έχουν να κάνουν με το τι τρως, πόσο καλά κοιμάσαι και πόσο νερό πίνεις. Ξυπνούσα το πρωί και έπινα ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι, τζίνζτερ και πιπέρι καγιέν για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός μου. Αυτή τη χρονιά πρόσθεσα στην καθημερινότητά μου και πράσινους χυμούς από λαχανικά. Έτρωγα κοτόπουλο και ψάρι και πολλά λαχανικά και έμεινα μακριά από τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη. Τον τελευταίο μήνα πριν το show προσπάθησα να μην τρώω γλυκά μιας και εμφανιζόμουν με εσώρουχα».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης