Μπορεί να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στην υφήλιο ολόκληρη, όμως ο γιος της Μαριάννας Λάτση και τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα αυτή την εποχή «δηλώνει» ερωτευμένος και δεσμευμένος. Όχι, δεν το δηλώνει με λόγια, δεν το έχει κάνει ποτέ άλλωστε, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή της μητέρας του να μην επιβεβαιώνει ή διαψεύδει οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται για εκείνη.

Το δηλώνει, όμως, με τις πράξεις του, αφού δεν διστάζει να επιδίδεται σε θερμές εκδηλώσεις έρωτα προς τη σύντροφο του, ακόμα και στο δρόμο, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έξι μήνες μαζί

Η σχέση του Πάρη Κασιδόκωστα με την πανέμορφη, μελαχρινή Μαρτίνα, κρατάει ήδη πάνω από έξι μήνες. Η νεαρή κοπέλα, η οποία κατάγεται από την Ολλανδία, είναι μόλις 22 ετών, βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια και έχει δουλέψει ως χορεύτρια σε μερικά από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Αθήνας.

Με τον Πάρη γνωρίστηκαν σε κάποια νυχτερινή του έξοδο και μάλιστα εκείνος εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ μόλις την είδε, που αμέσως έσπευσε να της μιλήσει και να της εκδηλώσει το θαυμασμό του και το ενδιαφέρον του. Άρχισαν να βγαίνουν μαζί και πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι. Όσοι ξέρουν καλά το γιο της Μαριάννας Λάτση, λένε ότι το ενδιαφέρον του για τη νεαρή χορεύτρια είναι ειλικρινές και πολύ μεγάλο. Είναι από τις σπάνιες φορές που μένει τόσον καιρό με μια κοπέλα και δείχνει πολύ ερωτευμένος, όπως λένε. Τόσο ερωτευμένος, που πήρε την απόφαση να μείνει μαζί της. Και μάλιστα όχι στο δικό του σπίτι, αλλά στο δικό της, στα νότια προάστια, το οποίο τον τελευταίο καιρό έχει μετατραπεί -με διακριτικό τρόπο- σε πραγματικό φρούριο, αφού οι άντρες της προσωπικής ασφάλειας του Πάρη το παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάρης και η Μαρτίνα κάνουν συχνά βόλτες στη Βουλιαγμένη, το αγαπημένο προάστιο του νεαρού κληρονόμου. Σε μία από αυτές τις βόλτες τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, χωρίς να δίνουν την παραμικρή σημασία στα τυχόν αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών. Το νεαρό ζευγάρι, άλλωστε, δεν έχει τίποτα απολύτως να κρύψει. Είναι μαζί, είναι ερωτευμένοι, περνάνε καλά και το χαίρονται. Οι φίλοι του Πάρη, μάλιστα, δεν διστάζουν να πουν ότι η Μαρτίνα είναι ένας από τους λόγους που εκείνος έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό να περνάει το μεγαλύτε­ρο μέρος του χρόνου του στην Ελλάδα, αν και οι δουλειές του είναι στην Αμερική. Είναι, λένε, μια σχέση που μπορεί να έχει και μέλλον. Προς το παρόν, πάντως, έχει πολύ έντονο παρόν…

ΠΗΓΗ: CIAO

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης