Φέτος η Ημέρα Θετικής Ενέργειας έρχεται να μας προσφέρει μοναδικές θετικές στιγμές κι έντονες συγκινήσεις  με πολλούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο σημαντικότερο μουσικό event της χρονιάς!

Σκέψου θετικά και γνώρισε τo Playmotion, τη νέα μουσική πλατφόρμα της Amita Motion και ζήσε κάθε μέρα ξεχωριστές, μουσικές εμπειρίες, που θα κορυφωθούν την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο ΟΑΚΑ με ελεύθερη είσοδο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για 14η συνεχόμενη χρονιά το Τείχος των Εθνών θα σειστεί από τη θετική ενέργεια όλων εσάς, υπό τις μελωδίες του μεγαλύτερου Line up που έχει βρεθεί ποτέ στη σκηνή!

Κωνσταντίνος Αργυρός, ΜΕΛΙSSΕS, Ελένη Φουρέιρα, Fy, Light, Playmen, Sin Boy, και Snik θα σας κάνουν να περάσετε την πιο θετική βραδιά της χρονιάς, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε από κοντά τους νεαρούς Marcus & Martinus!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσιαστές, οι αγαπημένοι Ζήσης Ρούμπος με τη Josephine! Συμμετέχουν ακόμα οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Και καπού εκεί, θα γίνετε ένα με τους αγαπημένους σας τραγουδιστές, αφού θα παρουσιαστεί το πολυαναμενόμενο τραγούδι που δημιουργήσατε εσείς, το κοινό, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Lil Barty  μέσω του project «Join The Beat»!

Το μήνυμα της Φουρέιρα:

Το μήνυμα του Lil Barty:

Το Playmotion by Amita Motion έχει ήδη χαρίσει αμέτρητα δώρα μέσα από τους διαγωνισμούς που «τρέχει» #kathemera και θα συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα Θετική Ενέργεια!

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 και μπείτε στην πιο Θετική Παρέα, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας χυμό Amita Motion στη συλλεκτική συσκευασία (330ml, 1lt) !  

 
Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion, θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που θα χρησιμοποιηθούν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης