Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Mila Kunis δυσαρέστησε αρκετούς από τους θαυμαστές της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως είναι δυνατόν η αγαπημένη τους ηθοποιό να «πήρε» 10 κιλά τους τελευταίους μήνες.

Ωστόσο, όπως αναφέρει και ένα παλιό λαϊκό τραγούδι… «σ’ όποιον αρέσουμε!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Glamour», η Mila τονίζει ότι οι αλλαγές στο σώμα της και η εμφάνιση καμπύλων σε σημεία που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα ανδρικά βλέμματα (π.χ. στήθος, γοφοί), την έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Ένας από τους βασικούς λόγους που παρέμενε αδύνατη είχε να κάνει με τον ρόλο της στην ταινία «Black Swan». Ο ρόλος της μπαλαρίνας συνοδευόταν από αρκετές «απαγορεύσεις» και «πρέπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό, δημιουργώντας όμως μια αίσθηση «έλλειψης» και «κενού» στους θαυμαστές της, οι οποίοι ένιωθαν ότι κάτι έλειπε από την εξωτερική της εμφάνιση.

Πλέον, η «χυμώδης» τηλεπερσόνα μπορεί να υπερηφανεύεται για τα κάλλη της, σαγηνεύοντας τους εκπροσώπους του ανδρικού φύλου. Δυστυχώς όμως για τους τελευταίους, η φωτογράφηση στο συγκεκριμένο περιοδικό δεν ήταν όσο αποκαλυπτική θα περίμενε κανείς.

Διαβάστε επίσης:
Τα… «πιασίματα» της Mila Cunis, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012, 02:30

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης