ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος απ’ όλους ο μεγάλος νικητής της φετινής Εurovision, Αλεξάντερ Ρίμπακ, που δηλώνει λάτρης της χώρας μας και «θαμώνας» των ελληνικών νησιών, σκοπεύει να δώσει μια μεγάλη συναυλία για να μας παρουσιάσει την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Fairytales», ελληνιστί «Παραμύθια».

Στην Ελλάδα θα τον ακολουθήσει και η χορευτική του ομάδα, αυτή που τον συνόδεψε στη Μόσχα και αποτελείται από τους νικητές του αντίστοιχου «So you think you can dance» της Νορβηγίας.

Έπειτα η Χαντισέ, που εκπροσώπησε την Τουρκία στο φετινό διαγωνισμό της Εurovision ετοιμάζεται και εκείνη να έρθει το καλοκαίρι για να εμφανιστεί σε παραλιακό κλαμπ της Αθήνας. Μάλιστα, η αμοιβή που έχει συμφωνηθεί να πάρει για αυτή τη μοναδική της εμφάνιση είναι 20.000 ευρώ.

Τέλος, η πανέμορφη Αϊσέλ, η μελαχρινή τραγουδίστρια από το ντουέτο που εκπροσώπησε το Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε ότι σύντομα ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα και, όπως και η Χαντισέ, να εμφανιστεί σε παραλιακό κλαμπ της Αθήνας. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η δεκαεννιάχρονη καλλονή θα ανάψει φωτιές στην παραλιακή καλοκαιριάτικα! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης