Μάρτιν Γκάριξ, Μπόνο και Ετζ θα βρεθούν στο επίκεντρο της πρεμιέρας του Euro 2020, στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, με μια εικονική παράσταση, επιδιώκοντας να φέρουν τους φιλάθλους πιο κοντά στην ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.

Η συνεργασία των δύο μελών του θρυλικού ροκ συγκροτήματος U2 και ενός από τους μεγαλύτερους DJ/παραγωγούς στον κόσμο στο επίσημο τραγούδι του Euro 2020 «We Are The People» (είμαστε οι άνθρωποι) επεκτείνεται απόψε σε μια ψηφιακή αναπαράσταση του «Ολίμπικο», όπου οι τρεις καλλιτέχνες θα συναντηθούν όπως ποτέ πριν σε μία μοναδική γιορτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγούδι θα παιχτεί ως μέρος της τελετής έναρξης, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα του τουρνουά μεταξύ Ιταλίας και Τουρκίας και εξετάζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος αλλά στοχεύοντας να βρει μια ενοποιημένη απάντηση σε αυτές, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της UEFA.

«Η τελετή έναρξης στο “Ολίμπικο” στη Ρώμη θα είναι το κατάλληλο προοίμιο για το τουρνουά και χαίρομαι που η συνεργασία μεταξύ τριών μεγάλων καλλιτεχνών, του Μάρτιν Γκάριξ, του Μπόνο και του Ετζ, παρήγαγε επίσης μια εικονική παράσταση που θα επιτρέψει στους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη και στον κόσμο να νιώσει πιο κοντά στο τουρνουά. Το τραγούδι ενσωματώνει τον εορτασμό της συντροφικότητας και είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοι θα ενθουσιαστούν από την εικονική παράσταση είτε παρακολουθούν στο σπίτι είτε στο διαδίκτυο» είπε ο διευθυντής Μάρκετινγκ της UEFA Γκι-Λορέν Επστάιν.

Η παράσταση, με θέμα μια ζωντανή συναυλία σε πραγματικό στάδιο, θα αναδεικνύει τους στίχους ελπίδας και θετικότητας του τραγουδιού, μαζί με ισχυρές εικόνες που ζωντανεύουν από την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου του γηπέδου που μετατρέπεται σε μπλε-λευκή φλόγα, ενεργειακά πεδία και τον Μπόνο να προβάλλονται στη σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γυρίστηκε σε υπερσύγχρονα στούντιο στο Λονδίνο και στο «Ολίμπικο» της Ρώμης για να αναδημιουργήσει το περιβάλλον του σταδίου σε 3D.

Σήμερα το πρωί άρχισε επίσης το Φεστιβάλ UEFA στη Ρώμη, με μία συμβολική κοπή κορδέλας στην Piazza del Popolo παρουσία της δημάρχου της Ρώμης, Βιρτζίνια Ράγκι, του επιτρόπου της UEFA για το Euro 2020, Ντανιέλε Φρόντζια, του προέδρου της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FIGC), Γκαμπριέλε Γκραβίνα, και του επιτρόπου της UEFA για τις εκδηλώσεις, Μάρτιν Κάλεν.

Το Euro 2020 θα φιλοξενηθεί σε 11 πόλεις: Άμστερνταμ, Μπακού, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη, Αγία Πετρούπολη και Σεβίλλη. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου στις 11 Ιουλίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης