Για 8η συνεχόμενη χρονιά η πόλη του Λονδίνου φιλοξενεί ένα μεγάλο Eurovision party, στο οποίο κάθε χρόνο συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες -ανάμεσά τους έως τώρα και η Ελλάδα- και παρουσιάζουν σε μια μεγάλη γιορτή πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο κοινό τα τραγούδια τους.

Η χώρα μας και ο εκάστοτε εκπρόσωπός της συνηθίζουν να δίνουν το παρών στην εκδήλωση αυτή, όπως μας ενημερώνει το INFE Greece, ενώ χαρακτηριστική είναι και η παρουσία τα τελευταία χρόνια ανάμεσα σε διάφορους guests που λαμβάνουν μέρος (Conchita,Danna International κλπ) και του «δικού» μας Sarbel -εκπρόσωπος Ελλάδας 2007-, που έχει ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του το κοινό που βρίσκεται εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «Cafe de Paris» στο West End του Λονδίνου θα χτυπήσει και αυτήν τη χρονιά η καρδιά του πάρτι της 61ης Eurovision, στις 17 του Απρίλη.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Nicki French (Εκπρόσωπος UK 2000) και ο παρουσιαστής του BBC Paddy O’Connell, ενώ ο dj Dave Simmons θα παίζει τραγούδια της  Εurovision.

Οι χώρες που θα δώσουν το παρών θα ανακοινωθούν σύντομα, με τη λίστα να ανανεώνεται συνεχώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας θυμηθούμε τη δική μας τελευταία εκπρόσωπο Μαρία Έλενα Κυριάκου σε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα να ερμηνεύει το νικητήριο για την Ελλάδα τραγούδι του 2005 «My Number One » στο κοινό.

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης