Από το 2002 που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην πολιτική μέχρι σήμερα το όνομα της απασχολεί, σχολιάζεται και σίγουρα «πουλάει». Είναι η Εύα της Θεσσαλονίκης, της βουλής, της τηλεόρασης, των εξωφύλλων, των τίτλων και σήμερα της Ευρωβουλής.

Η Εύα Καϊλή έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στο «Weekend» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έφτασε στο σημείο να κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε θαυμαστή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Υπάρχει η είδηση ότι έχεις καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον ενός φανατικού θαυμαστή σου που σε παρενοχλούσε. Ισχύει;

«Ναι ισχύει ότι έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε άνδρα που με ενοχλούσε, αλλά δεν ξέρω πως διέρρευσε αυτή η πληροφορία γιατί υποτίθεται πως υπάρχει και η προστασία προσωπικών δεδομένων. Θεώρησα σωστό να έχω το δικαίωμα να προστατευτώ από κάποιον που ήταν ενοχλητικός και δεν ήξερα που θα μπορούσε να φτάσει.»

– Φοβήθηκες για τη ζωή σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι κάτι που θα ήθελα ούτε να το σκεφτώ ούτε και να το σχολιάσω. Για να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα πάει να πει πως ξέφυγε από τα όρια που θεωρώ φυσιολογικά. Οπότε όταν κάτι δεν είναι φυσιολογικό πρέπει να το προλαβαίνεις.»

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης