Ευαγγελία Αραβανή: Την προσεγγίζουν οι άντρες μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016, 06:52
Ευαγγελία Αραβανή: Την προσεγγίζουν οι άντρες μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση;
H Ευαγγελία Αραβανή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό «Down Town» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους έρωτες της ζωής της, την απιστία και τους άντρες.

Η εικόνα σου πιστεύεις ότι σου έχει ανοίξει πόρτες;

Η εικόνα μου, ναι, σίγουρα μου έχει ανοίξει κάποιες πόρτες. Όμως μου έχει κλείσει επίσης κάποιες άλλες. Το ότι μία κοπέλα μπορεί να είναι όμορφη, είναι δίκοπο μαχαίρι. Είναι ευλογία και κατάρα μαζί, που λένε… Πρέπει πάντα να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι τελικά άλλη μία ωραία και ως εκεί. Καλείσαι να δώσεις περισσότερα πράγματα κι αν κάποιοι δεν σου δώσουν την ευκαιρία να αποδείξεις τι αξίζεις, τότε θα βγάλουν όλοι εύκολα συμπεράσματα. Άρα, ναι μεν η εμφάνισή μου με έχει βοηθήσει, γιατί έτσι με πήραν στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1, αλλά δεν είναι πάντα δεδομένο ότι θα σε επιλέγουν επειδή είσαι ωραία.


Είχες ποτέ την ανασφάλεια ότι οι άντρες σε προσεγγίζουν μόνο για την εξωτερική σου εμφάνιση;


Φυσικά και την είχα παλαιότερα. Μη σου πω ότι ακόμα το έχω αυτό. Πάντα μου έρχεται στο μυαλό αυτή η σκέψη όταν με προσεγγίζει κάποιος. Από προσωπικές εμπειρίες που έχω ζήσει μέχρι σήμερα και τότε δεν το αντιλαμβανόμουν, γιατί πάντα βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ίσχυε αυτό. Εφόσον είδα ότι αυτό μου συνέβη αρκετές φορές, πλέον είμαι πιο επιφυλακτική.

Διαβάστε την συνέντευξη στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016, 06:52