Εβδομάδα Μόδας στην «Τεχνόπολις»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011, 19:47
Εβδομάδα Μόδας στην «Τεχνόπολις»
H Ελληνική Εβδομάδα Μόδας ATHENS FASHION WEEK, θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2011, στο χώρο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, από την Athens Fashion Productions σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την εποπτεία του Ελληνικού Συμβουλίου Μόδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Yπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των κλαδικών οργανώσεων: ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος), ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων) και ΕΛΣΕΒΒΥΕ (Σύνδεσμος Υποδηματοποιών), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και ΕΒΕΑ.

Το ATHENS FASHION WEEK περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού «Athens Every Week».

Στη 13η διοργάνωση θα συμμετέχουν οι σχεδιαστές:

ANDRIA, ASLANIS, CHRISTINA NITOPI, CORiNA VLADESCU, DIMITRIS DASSIOS, DE LIGHT, DIMITRI ZAFIRIOU, EVANGELOS KAVATHAS, KATHY HEYNDELS, LUKAS, MAKIS TSELIOS, MINA STONE, NIKOS - TAKIS, PANOS APERGIS, Soo.KATERINALEXANDRAKI, SOTIRIS GEORGIOU, PARIS VALTADOROS, VASSILIOS KOSTETSOS, ALICE CHATZIPANAGI και ομαδικό show από τους σπουδαστές των σχολών μόδας στην Ελλάδα.

Στις 22 Μαρτίου 2011, στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου, οπότε και θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011, 19:49