Στο περιοδικό «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» έδωσε συνέντευξη η Ευγενία Μανωλίδου.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τη χαρακτήρισαν «διαφορετική» ως προς τη συμπεριφορά της στην τηλεόραση και πιο απελευθερωμένη φέτος, στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Ωστόσο, η ίδια δεν θεωρεί ότι έχει αλλάξει: «Κάθε φορά που εμφανίζομαι σε κάποιο πρόγραμμα, όλο και κάποιος βρίσκεται να πει ότι έχω αλλάξει, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Κάποιοι άλλοι πάλι, θεωρούν ότι επαναλαμβάνομαι. Διαλέγετε και παίρνετε. Προσωπικά εγώ αντιδρώ ανάλογα με τις περιπτώσεις. Ανάλογα με το πώς νιώθω εκείνη τη στιγμή και αφήνω τους άλλους να κάνουν “υψηλή ανάλυση” γύρω από όλα, λες κι επιδιδόμαστε όλοι σε πράξεις “Πυρινικής Φυσικής”» σχολίασε καυστιικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την καθημερινότητά της ως μια εργαζόμενη σύζυγος με τρία παιδιά και το πόσο αυστηρή είναι στο ρόλο της ως μητέρα: «Όταν κρίνω ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται παραπάνω λίγη χαλαρότητα, εννοείται πως κάνω και χατίρια» ανέφερε, εξηγώντας πως σε γενικές γραμμές είναι αυστηρή όπου χρειάζεται.

Τέλος, σχετικά με αυτό που δεν μπορούσε ποτέ να συγχωρέσει στον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη, δήλωσε: «Σε μια σχέση δεν δικαιολογώ την απιστία», ενώ για για να διατηρείται ζωντανός ο γάμος εξήγησε πως «χρειάζεται να μη θέλει κάποιος από τους δυο να σβήσει η φλόγα».

Πηγή: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης