Πιο ερωτευμένοι από ποτέ δείχνουν να είναι η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου, γιος του μεγαλοεφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου.

Μπορεί τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο τους να τον διαθέτουν σε πολυτελή ταξίδια στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, είτε για να χαρούν τον έρωτά τους είτε για να παραστούν σε κάποια από τα πιο περιζήτητα κοσμικά events που διοργανώνονται ανά τον κόσμο, ωστόσο δεν παραλείπουν να υποστηρίζουν φιλανθρωπικές δράσεις προκειμένου να βοηθηθούν συνάνθρωποί τους που έχουν σταθεί λιγότερο τυχεροί στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ανάλογη εκδήλωση της UNICEF διοργανώθηκε, σύμφωνα με τη real, πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, στην οποία η Ευγενία και ο Χρήστος έδωσαν το «παρών». Το συγκεκριμένο event, που ήταν αφιερωμένο στα παιδιά της πολύπαθης Συρίας, είχε άρωμα Halloween, καθώς οι καλεσμένοι έπρεπε να είναι ντυμένοι μασκέ. Η χρυσή κληρονόμος έκανε εντυπωσιακή είσοδο μεταμφιεσμένη σε μάγισσα, με το ντεκολτέ του μάξι φορέματός της και το αστραφτερό χαμόγελο που μοίραζε γενναιόδωρα στους φωτογράφους να κλέβουν την παράσταση. Ο σύντροφός της επέλεξε μια πιο συντηρητική εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο σμόκιν, συνδυασμένο με μαύρη μάσκα. Κατά κοινή ομολογία, οι δυο τους έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι, διεκδικώντας επάξια μία από τις υψηλότερες θέσεις στη λίστα με τα πιο συμπαθή ζευγάρια της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας.

Δείτε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης