Η συμμετοχή της Ευγενίας Σαμαρά στη σειρά «Η Εκδρομή» δεν σηματοδότησε μόνο την αρχή για το ταξίδι της στην Αθήνα, αλλά κι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, αφού εκεί γνώρισε το σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.

«Δεν θα αναλύσω τα προσωπικά μου στις κάμερες ή σε συνεντεύξεις, όμως αν βγω στο δρόμο, δεν θα κρυφτώ για να μη με δεις. Είμαι με έναν άνθρωπο. Απλά δεν θα επιλέξω να ανοίξω κουβέντα για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου» εξηγεί η ηθοποιός στο People.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ευγενία παραδέχεται πως θέλει πολύ να κάνει οικογένεια. «Θα ήθελα να φέρω στον κόσμο ένα παιδί πολύ ρομαντικά, να δώσω πολλή αγάπη και να μεγαλώσω έναν άνθρωπο χωρίς φοβίες και ανασφάλειες. Όμως δεν θέλω να σχεδιάζω τίποτα. Δεν σκέφτομαι πολύ το γάμο, το να ντυθώ νύφη. Αυτό που φαντάζομαι για το μέλλον μου είναι ένα παιδί, χωρίς όμως να μπαίνει αυτό σε μια χρονολογική ατζέντα. Τώρα προέχει η δουλειά, όμως ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξέρεις πότε θα έρθει. Επειδή μέσα μου υπάρχει ένας αγνός ρομαντισμός, θα ήθελα το παιδί που θα κάνω να είναι καρπός έρωτα. Δεν θέλω να το κάνω επειδή μεγάλωσα ή επειδή το προστάζει η κοινωνία. Αν είναι να συμβεί, θέλω όταν μεγαλώσει να μπορώ να του πω «με τον μπαμπά σου ήμασταν φουλ ερωτευμένοι». Πιστεύω ότι το παιδί παίρνει πολλά από τη σχέση των γονιών» καταλήγει.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης