Μπορεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να πήρε 25 κιλά σε κάθε της εγκυμοσύνη, δηλαδή 50 κιλά μέσα σε δύο χρόνια, όμως τα έχασε όλα και παραμένει πανέμορφη και λαμπερή. Η ίδια, μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη» αποκάλυψε το… μυστικό για το πώς κατάφερε να χάσει όλα αυτά τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της.

«Πήρα 25 κιλά σε κάθε μου εγκυμοσύνη, αλλά τα έχασα εύκολα. Ήμουν και τυχερή και σε συνδυασμό με μια προσεκτική διατροφή και λίγη άσκηση κατάφερα να τα χάσω», είπε η ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άννα Μαρία μίλησε ακόμη και για τον σύζυγό της, Φ. Μουρατίδη, ο οποίος όπως μας αποκάλυψε ασχολείται πολύ με τα παιδιά τους.

«Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με την έννοια της θύελλας. Το πάθος υπήρχε και υπάρχει ακόμα, αλλά μου δημιούργησε σιγουριά. Τον Φάνη τον θαυμάζω σε όλα τα επίπεδα. Τον θαυμάζω γιατί είναι ένας εξαιρετικός πατέρας και σύζυγος, είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας, γενικά σαν άνθρωπος έχει πράγματα που μου αρέσουν», τόνισε.

Η Άννα Μαρία είπε επίσης ότι θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά, όμως οι συνθήκες αυτή τη στιγμή στη χώρα μας δεν είναι ευνοϊκές για κάτι τέτοιο.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης