Ο έρωτας έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή της και η Λίτσα Πατέρα είναι από τις τυχερές γυναίκες που έχει αγαπηθεί πολύ. Σε συνέντευξή της σε γνωστή εφημερίδα μίλησε και για την αγιογραφία που ήρθε στη ζωή της έπειτα από πολλά χρόνια μελέτης της αστρολογίας.

Ο έρωτας έλειψε από τη ζωή σας; Έχει ημερομηνία λήξης; Πώς το έχετε βιώσει; «Όχι! Έχω αγαπήσει πολύ και έχω αγαπηθεί πολύ. Ο έρωτας είναι ένα υπέροχο συναίσθημα που μετατρέπεται σιγά-σιγά σε βαθιά αγάπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγιογραφία πότε ήρθε στη ζωή σας; Είναι ένα διαφορετικό ταξίδι για εσάς; «Μέσα από τη μελέτη της αστρολογίας διαπίστωσα την ύπαρξη του Θεού, ενός δημιουργού που έχει ένα σχέδιο, έστω και αν αυτό δεν είναι κατανοητό από το μικρό μυαλό μου. Έτσι, η αγάπη μου με ώθησε να κάνω κάτι για τον δημιουργό του σύμπαντος και οδηγήθηκα στην αγιογραφία».

Η μεταφορά των σκέψεών σας στο χαρτί, η συγγραφική δραστηριότητά σας είναι ένα ακόμα βήμα στη δουλειά σας; «Όπως σας είπα, νιώθω την ανάγκη να έρθω σε επαφή με τον κόσμο και να δώσω με γραπτό λόγο ό,τι δεν θα μπορούσα να δώσω από την τηλεόραση».

Για ποιο λόγο πρέπει ο κόσμος να πιστεύει στα άστρα; «Για χίλιους δυο λόγους. Για να γνωρίσει τον εαυτό του καλύτερα μέσα από ένα μέτρο σύγκρισης. Για να κατανοήσει τους άλλους, για να βοηθήσει ανθρώπους που περνούν δύσκολα. Για να μπορεί να διατηρήσει σχέσεις σημαντικές. Για να γνωρίζει τα ευαίσθητα όργανα του σώματός του. Μα πάνω απ’ όλα για να «δεχτεί» αγόγγυστα το σχέδιο του Θεού».

Όταν έχετε ελεύθερο χρόνο, τι σας αρέσει να κάνετε;
«Παίζω τάβλι και μπιρίμπα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας αρέσουν τα ταξίδια; Ποιος είναι ο αγαπημένος σας προορισμός; Υπάρχει κάποιος που δεν έχετε πάει και θέλετε πολύ να πάτε; «Λατρεύω τα ταξίδια. Έχω γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο και έχω απίστευτες εμπειρίες. Δεν έχω επισκεφτεί τις σκανδιναβικές χώρες».

Η γνωστή αστρολόγος δεν παρέλειψε να κάνει και τις προβλέψεις της για το μέλλον της χώρας μας.

Τι προβλέπετε για την Ελλάδα; Η οικονομική κρίση που βιώνουμε στη χώρα μας φτάνει στο τέλος της;

«Όχι, είναι μακρύς ο δρόμος».

Τι βλέπετε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Θα υπάρξουν καινούργια πράγματα στις οθόνες μας;

«Φυσικά».

Πηγή: Espresso της Κυριακής

Διαβάστε επίσης: Η Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτεται
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης