«Έχω απιστήσει και με έχουν απατήσει»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013, 23:36
«Έχω απιστήσει και με έχουν απατήσει»
Έχει υπάρξει άπιστος, έχει δουλέψει σε χασάπικο και θα έκανε σχέση με μεγαλύτερη του! Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε για όλα στο Secret και αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα του που δεν γνωρίζαμε! Πάρτε μια μικρή γεύση από τα όσα δήλωσε.

-Είσαι 30. Σου έχει περάσει από το μυαλό ο γάμος και η οικογένεια;
«Θα έλεγα πως όχι. Είναι πολύ μικρός ακόμα και δεν νιώθω έτοιμος να κάνω οικογένεια! Θα μου άρεσε όμως μελλοντικά να είχα μια σύντροφο και 3 παιδάκια. Δεν ονειρεύομαι τον εαυτό μου μόνο».

-Θα έκανες σχέση με μια γυναίκα αρκετά χρόνια μεγαλύτερή σου;
«Δεν υπάρχει ηλικία στον έρωτα. Αυτά είναι τρίχες κατσαρές. Είμαστε μόνο εγώ και εκείνη. Ο έρωτας είναι εγκεφαλικό πράγμα. Τον ερωτεύεσαι για αυτό που είναι τον άλλον όχι για το πόσο χρονών είναι!»

-Αν τώρα είχες κοπέλα ποιο από τα τραγούδια σου θα της αφιέρωνες;
«Κανένα! Αν αυτή τη περίοδο είχα κάποια θα στη ζωή μου θα έγραφα κάτι καινούριο για εκείνη και μόνο».

-Στις σχέσεις σου υπήρξες ποτέ άπιστος;
«Ναι υπήρξα άπιστος!»

-Έχεις βρεθεί και εσύ σε αυτή τη θέση; Να είναι η άλλη άπιστη;
«Ναι συνέβη και αυτό. Έχω μάθει πως με έχει απατήσει… Άλλες φορές έχω χωρίσει άλλες φορές όχι»

-Δηλαδή έχεις μείνει σε μια σχέση, ενώ γνωρίζεις πως έχει πάει με άλλον άντρα;
«Ναι γιατί δεν είχα τόση δεμένη σχέση μαζί της για να χωρίσω».

-Πριν ασχοληθείς με τη μουσική επαγγελματικά, είχες κάνει άλλες δουλειές;
«Πολλές. Ότι μπορείς να φανταστείς!»

-Όπως;
«Τι να σου πω τώρα… Έχω κάνει πολλά. Δούλεψα σε οικοδομή, κουβαλούσα τούβλα, ήμουν χασάπης, δούλεψα σε λαϊκή, διάφορα. Ήθελα από μικρός το κάτι παραπάνω! Να αγοράζω τα cd που θέλω, να δίνω λεφτά στη μητέρα μου και να το παίζω αντράκι, να πηγαίνω όπου θέλω διακοπές … Έτσι κάθε καλοκαίρι δούλευα και πάντα σε δικούς μου ανθρώπους. Στο χασάπικο του παππού μου, στον θείο μου στη λαϊκή… πήγαινα πάντα σε γνωστούς!»

-Φίλους έχεις;
«Δεν πιστεύω στην φιλία! Δεν πιστεύω πως τον φίλο τον στηρίζεις όποτε μπορείς. Δεν μου αρέσει να είναι τα πράγματα μέχρι ένα σημείο… Ή όλα ή τίποτα. Είμαι μαζί τους στα καλά και στα κακά, δεν τους κατηγορώ ποτέ και τους αποδέχομαι γι αυτό που είναι. Ο κολλητός μου για παράδειγμα, έχει τον τραπεζικό μου λογαριασμό, όπως η μητέρα μου, όπως ο αδερφός μου. Έχει το κλειδί του σπιτιού μου. Δεν υπάρχει ιδιοκτησία… όταν τους λείψουν λεφτά θα πάνε να πάρουν. Έτσι αντιλαμβάνομαι και εγώ τη φιλία».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013, 23:55