Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Με το Δεξί» Σπύρος Σούλης μιλάει αποκλειστικά στο People για τα άγνωστα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα του.

Πώς βρέθηκες με δική σου εκπομπή;
«Έχω πολύ μεγάλη αγάπη για την αρχιτεκτονική και, όταν επέστρεψα από την Αγγλία, όπου σπούδαζα, ήθελα να κάνω κάτι σχετικό στην τηλεόραση. Ξεκίνησα να κάνω κάποια σκηνικά και γνώρισα κάποιους ανθρώπους, όπου μου έκλεισαν ένα ραντεβού με τον κύριο Λάτσιο, όταν ήταν ακόμη στον Alpha. Του παρουσίασα τις ιδέες μου και έτσι προχώρησε η συνεργασία. Έκανα το «Άλλαξέ Το» και, παράλληλα, κάθε Πέμπτη, ήμουν για τρία χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πού μεγάλωσες;
«Μέχρι την ηλικία των 15, μεγάλωσα στη Βούλα και αμέσως μετά μετακόμισα με την οικογένειά μου, στη Ζάκυνθο, όπου έζησα για δυόμισι χρόνια μαζί τους, μέχρι να φύγω για την Αγγλία».

Ήσουν κλειστό και μοναχικό παιδί;
«Δεν ήμουν μοναχικός, όμως ήμουν κλειστός χαρακτήρας. Είχα πολλές παρέες, αλλά ελάχιστους φίλους. Επίσης, ως παιδί, είχα πάντοτε μεγάλη περιέργεια να μάθω και ρωτούσα συνεχώς «γιατί;». Ακόμη κι όταν έκανα κάποια αταξία και με έβαζε τιμωρία ο πατέρας μου, του έλεγα «γιατί θα τιμωρηθώ;». Μου εξηγούσε και τότε τελείωνε το θέμα. Αλλά ήθελα να μου εξηγήσει πρώτα για να καταλάβω το γιατί με τιμώρησε».

Έχεις χρόνο για προσωπική ζωή;
«Φυσικά και έχω. Αν δεν έχεις χρόνο για προσωπική ζωή, τότε λείπει η ισορροπία από τη ζωή σου. Ωστόσο, έχω ελάχιστο χρόνο για σχέσεις, γιατί έχω αφιερώσει την καθημερινότητά μου σε άλλες προτεραιότητες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν σου λείπει μια σχέση;
«Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για τα ίδια πράγματα. Δουλεύω ασταμάτητα και δεν το αποζητώ. Αν κάτσω μία εβδομάδα και κάνω διακοπές, θα μου λείψει η δουλειά μου, όχι κάτι άλλο. Μπορεί, αύριο μεθαύριο, να πάθω την πλάκα μου και να πω ότι τώρα θέλω οικογένεια, παιδιά».

Το δικό σου σπίτι πώς είναι;
«Το σπίτι μου είναι πολύ απλό, λιτό και σε πολύ μίνιμαλ γραμμές. Τα χρώματα που κυριαρχούν μέσα στους χώρους είναι το άσπρο και το μαύρο».

Διαβάστε επίσης: Τα ευτυχισμένα εφηβικά χρόνια του Σπύρου Σούλη στη Ζάκυνθο

Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης