Σε μία από τις σπάνιες στιγμές αυτοκριτικής της, αφού εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει αποφασίσει να μη δίνει πλέον συνεντεύξεις, η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε στις επιλογές που έχει κάνει στην τηλεόραση.

«Αισθάνομαι ότι είμαι ένας άνθρωπος που με τεράστια ευκολία έχω δημιουργήσει τηλεθεατές στο παρελθόν. Δεν έχω κάνει και τα πιο ποιοτικά πράγματα του κόσμου! Βεβαίως, δεν ντρέπομαι για τίποτα από ό,τι έχω κάνει, αλλά δεν θεωρώ ότι έχω χρησιμοποιήσει το 100% του μυαλού μου. Έχω υποβαθμίσει κι εγώ πάρα πολύ τον εαυτό μου, στο όνομα τού να κάνω επιτυχίες, εμπορικά πράγματα, να είμαι εντάξει απέναντι στους καναλάρχες και να τους φέρνω νούμερα» δήλωσε η παρουσιάστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω υποτιμήσει πάρα πολύ τον εαυτό μου. Έχω κάνει πράγματα τα οποία ήταν κόντρα σε εμένα -πράγμα το οποίο αισθάνομαι ότι δεν κάνω φέτος και χαίρομαι για αυτό που συμβαίνει. Κι εγώ έχω κοντραριστεί πολύ με την πάρτη μου. Κι εγώ έχω πάει στους γιατρούληδες και στους ψυχιατρούληδες. Κι εγώ έχω ψάξει γιατί παίρνω αυτές τις στροφές και δείχνω άλλες στροφές από αυτές που παίρνω. Κι έχω υπάρξει και πάρα πολύ κότα κι έχω υπάρξει και πολύ μαγκάκι -παραπάνω απ’ όσο πρέπει- και παραπάνω κότα απ’ όσο πρέπει απέναντι στον εαυτό μου» πρόσθεσε.

Πηγή: Yupiii
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης