Από την πρώτη ημέρα που η Ευγενία Μανωλίδου αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, έχει ακούσει όλων των ειδών τις κριτικές, όμως εκείνη δεν πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτη. Το αποκορύφωμα, φυσικά, έχει έρθει με το «Dancing With The Stars Daily», εξαιτίας των πολύ χαμηλών νούμερων τηλεθέασης.

Δεν έχει κανείς άλλος ευθύνη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης; Μόνο εσύ;

«Το πιο εύκολο πράγμα για μένα θα ήταν να πω “φταίει το κανάλι, φταίει η παραγωγή, φταίει ο αρχισυντάκτης”. Δεν μου αρέσει να κατανέμω ευθύνες δεξιά κι αριστερά – και σίγουρα όχι δημοσίως. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσω να αντεπεξέλθω σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Νομίζω ότι όλοι έχουν καταλάβει πως έχουν γίνει εξαρχής λανθασμένες κινήσεις, αλλά εδώ μιλάμε για μία καθημερινή εκπομπή που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Μέχρι τότε, έχουμε το περιθώριο να κάνουμε πολλές αλλαγές».

Μετά την επιτυχία των εκπομπών που παρουσίασες έως σήμερα, πιστεύεις ότι, έστω κι άθελά σου, υπήρξες «άπληστη», «αλαζόνας» και «ματαιόδοξη»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα έχω διαβάσει όλα αυτά. Σε καμία περίπτωση δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Και θα ήθελα να είχα και ένα παράδειγμα για αυτά που γράφονται, διότι ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον, αλλά, όταν δεν έχω δώσει δικαίωμα για να ειπωθεί κάτι τέτοιο, δεν τα λαμβάνω καν υπ’ όψιν μου. Αυτά τα επίθετα δεν υπάγονται σε κριτική, είναι μικροπρέπειες και κακεντρέχειες».

Παίρνεις το πρωί τηλέφωνο για να μάθεις τα νούμερα που έχει κάνει το
«Daily»;

«Όχι. Δεν ζητάω να μου στέλνουν τα νούμερα με e-mail ή με φαξ. Δεν μπορώ να αφήσω τους αριθμούς να κατακλύσουν τη ζωή μου, από το πρωί που ξυπνώ. Εμένα μου αρκεί να φεύγω από την εκπομπή και να αισθάνομαι καλά. Και από την Παρασκευή έχω αρχίσει να αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Δεν θέλω να τελειώσει. Κι αυτό είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα» απαντά η Ευγενία στο περιοδικό «Down Town».

Διαβάστε επίσης: «Θα σας τα πω όλα»
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης