Έχουμε τους 20… “Master Chefs”

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010, 14:18
Έχουμε τους 20… “Master Chefs”
Η φάση της τελικής επιλογής των 20 παικτών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του «Master Chef» στο νέο reality του Mega, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του καναλιού.

«Το MASTER CHEF πέρασε κιόλας στη δεύτερη φάση του, στο Bootcamp! Μετά από τις αρχικές δοκιμασίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι 50 επιλεγμένοι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα ήρθαν στην Αθήνα, με όπλο το πάθος τους για τη μαγειρική, για να κυνηγήσουν το όνειρό τους: τα 50.000 και τον τίτλο του Master Chef.

Στις 17 Ιουλίου ξεκίνησε η διαδικασία του Bootcamp - μια σειρά μαγειρικών αναμετρήσεων με σκοπό να αναδείξει τους 20 παίχτες, οι οποίοι θα συναγωνιστούν μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, για την ανάδειξη του πρώτου Έλληνα Master Chef.

Για πέντε ημέρες (17-21/07), οι 50 υποψήφιοι συναγωνίστηκαν σε σκληρές αλλά και ευρηματικές δοκιμασίες. Οι τρεις κριτές, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Γιάννης Λουκάκος και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αξιολόγησαν τις ικανότητες, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των υποψηφίων στη μαγειρική, ενώ η λαμπερή παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου , έπαιξε τον δικό της χαρακτηριστικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του bootcamp».

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης: Ευγενία Μανωλίδου: Είμαι ενθουσιασμένη
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010, 14:18