Φιλοζωικό «Black and White Party» από την «Save a Greek Stray»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 17:32
Φιλοζωικό «Black and White Party» από την «Save a Greek Stray»

H Save a Greek Stray, φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου -Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων, διοργάνωσε την Παρασκευή, 12 Απριλίου, στον χώρο του Ecali Club, ‘’Black and White Party’’, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την υλοποίηση των προγραμμάτων της Save a Greek Stray. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διασκέδασε τους καλεσμένους και με τον δικό του τρόπο στήριξε το έργο της Save a Greek Stray.

Η Save a Greek Stray, έχει στόχο και όραμα τα ζώα συντροφιάς να μην αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά να ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη.Επιπλέον, προάγει την φιλοζωία και ιδιαίτερα την κυνοφιλία.

Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο Καταφύγιο, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα τους οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων της Save a Greek Stray:

Εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα «Ακολουθώντας έναν τετράποδο φίλο» :Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων, με σκοπό να εμπνεύσει τη νεότερη γενιά να σέβεται και να υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων.

Τετράμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα στις κρατούμενες των Αγροτικών Φυλακών Ελαιώνα, Θηβών: Στο πλαίσιο του προγράμματος βελτιώνεται η ψυχολογία των κρατουμένων και αναπτύσσουν δεξιότητες εκπαιδευτή σκύλων, θέτοντας τις βάσεις για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας.Παράλληλα, βοηθά τα σκυλιά να συνηθίζουν σε οικιακό περιβάλλον και καταρρίπτονται τα στερεότυπα γύρω από τις γυναίκες υπό κράτηση και τα αδέσποτα ζώα.

Πρόγραμμα Σκύλοι θεραπείας: Το πρόγραμμα υλοποιείται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και επικεντρώνεται στη συνεργασία σκυλιών θεραπείας με παιδιά και ενήλικες. Στόχος του προγράμματος είναι να βελτιώσει την κατάσταση των ασθενών ψυχικά και σωματικά.

Η είσοδος του χώρου διακοσμήθηκε με πορτρέτα σκύλων από τους: Αναστασία Καίσαρη, Γιώργο Πεφάνη, Έμιλυ Βαφεία, Χαλιώρη Έφη, ΚώσταΑυγουλή, Μαρίνα Βερνίκου, Νικόλα Ζήκο, Ρόνη Σκεύη.

Μέγας Χορηγός της βραδιάς ήταν η MEDI PRINOU.

Την SGS υποστήριξαν επίσης οι Tito's HandmadeV odka, Kapopoulos Fine Arts, Lorvenn Hair Professionals, Panik Records, Λακιώτης Α.Ε, Digi print, Sky Spirits, The Ecali Club και Cooka’s Cookies.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 19:17