Δύο φορές θα έρθει ο πελαργός για τη Φωτεινή Τσακίρη. Στο «50-50» αλλά και στη ζωή, αφού η ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο της μητέρας, μια και σε επτά μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Μία από τις πρωταγωνίστριες της ομώνυμης και τόσο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού, η Φωτεινή, θα κάνει σε λίγους μήνες το όνειρό της πραγματικότητα. Θα γίνει μητέρα, κάτι που τόσο πολύ επιθυμούσε η ίδια, αλλά και ο σύζυγός της, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός, όμως, ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να συμβεί το πολυπόθητο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η εγκυμοσύνη της ξεκίνησε δύσκολα, αλλά πλέον όλα βαδίζουν κατ’ ευχήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από μία εβδομάδα, η Φωτεινή εθεάθη με τον σύζυγό της στο μαιευτήριο «Ρέα», συνοδευόμενη από τον μαιευτήρα της, γνωστό χειρουργό-γυναικολόγο Γιάννη Καλογήρου, ο οποίος τους έδωσε τα καλά νέα. Βεβαίως, έχει να κάνει και άλλες εξετάσεις, αλλά η μεγάλη αγωνία πέρασε.

Η Φωτεινή Τσακίρη ναι μεν εμπιστεύεται τον γυναικολόγο της με κλειστά μάτια, αλλά δεν ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του. Όπως μάθαμε, όταν της συνέστησε να μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι μέχρι το τέλος της κύησης, γιατί το αντίθετο εγκυμονεί κινδύνους, εκείνη αρνήθηκε. Ως καλή επαγγελματίας που είναι, ήθελε να είναι συνεπής στα γυρίσματα.

Αν και υπηρετεί δεκατρία χρόνια τον χώρο και έχει μεγάλη παρουσία στο θεατρικό σανίδι, η Φωτεινή έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στον κόσμο ύστερα από τη σειρά «50-50», όπου υποδύεται τον ρόλο της Βίβιαν, μιας λίγο απρόσιτης γυναίκας, ολίγον συμφεροντολόγας και πονηρής, συστατικά του ρόλου που την έκαναν αντιπαθητική στο τηλεοπτικό κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλάμε βέβαια για την τηλεοπτική νύφη του Παύλου Χαϊκάλη. Η ίδια παραδέχθηκε ότι σε αυτό το σίριαλ οφείλει την αναγνωρισιμότητά της: «Είναι φυσιολογικό. Αν μια δουλειά πάει καλά, τη βλέπει ο κόσμος και εξαργυρώνεται σε επόμενες προτάσεις».

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης: «Η γυμνή φωτογράφιση δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου»

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης