Φράνκο Αλφόνσο: «Είμαι αθώος»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011, 08:40
Φράνκο Αλφόνσο: «Είμαι αθώος»
Ο γνωστός καλλιτέχνης έφτασε συνοδεία αστυνομικών νωρίς χτες το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Συγκατηγορούμενοι του, ένας Έλληνας κρεοπώλης και ο Ιρλανδός οδηγός του φορτηγού, όπου και βρέθηκε το παράνομο εμπόρευμα.

Αφού πρώτα απολογήθηκαν οι δύο συγκατηγορούμενοί του, στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι της 2ης ειδικής ανακρίτριας και ο 45χρονος ηθοποιός.

Ο Φράνκο Αλφόνσο στην απολογία του στην ανακρίτρια δήλωσε: «Είμαι αθώος, εγώ έκανα εμπόριο φρούτων. Δεν ήξερα ότι μέσα στο φορτηγό υπήρχαν ναρκωτικά». Παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο μέχρι τις 5 το απόγευμα, οπότε και έμαθε την απόφαση του δικαστηρίου. Κρίθηκε προφυλακιστέος για τη διακίνηση 256 κιλών χασίς από την Ελλάδα στην Ιρλανδία.

Η σύλληψη έγινε με κινηματογραφικό τρόπο, όταν οι άντρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ, εισέβαλλαν σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο και έπιασαν τους δράστες την ώρα που φόρτωναν το χασίς στο φορτηγό.

Συνολικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» κατασχέθηκαν 256 κιλά χασίς και δυο φορτηγά διεθνών μεταφορών, ενώ σφραγίστηκε και η αποθήκη την οποία είχε νοικιάσει ο Έλληνας κρεοπώλης που συνελήφθη μαζί με τον Φράνκο Αλφόνσο.

Είναι η δεύτερη φορά που ο γνωστός καλλιτέχνης αντιμετωπίζει τις Αρχές για εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών, καθώς πέρυσι τον Σεπτέμβρη είχε συλληφθεί στην Αρούμπα της Καραϊβικής για διακίνηση. Αφέθηκε όμως ελεύθερος καθώς κρίθηκε αθώος.

ΠΗΓΗ: Yupi

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011, 08:40