Ένα απίστευτο επεισόδιο διαδραματίστηκε σε σουπερμάρκετ στο Ψυχικό με πρωταγωνίστρια την Τζένη Μπαλατσινού.

Η παρουσιάστρια και πρώην σύζυγός του Πέτρου Κωστόπουλου, την Παρασκευή 2 Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» με τη συμπεριφορά της προκάλεσε αναστάτωση και την οργή των άλλων καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπέρασε τους πάντες στην σειρά των αλλαντικών και έδωσε στην υπάλληλο την παραγγελία της αγνοώντας όσους περίμεναν υπομονετικά στην ουρά. Όπως ήταν φυσικό οι πελάτες διαμαρτυρήθηκαν με την Τζένη Μπαλατσινού να συνεχίζει να δίνει κανονικά της παραγγελία της.
Αμέσως μετά ακολούθησε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην γνωστή παρουσιάστρια και μια κυρία η οποία της είπε : «Είστε απαράδεκτη» μην μπορώντας να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της.

Προς έκπληξη όλων η Τζένη Μπαλατσινού συνέχισε να απαντάει στην πελάτισσα του καταστήματος με «αέρα» και αυτό όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας, πυροδότησε ακόμη περισσότερο τα πνεύματα με την κυρία του επεισοδίου να της απαντάει: «Επειδή είστε η Μπαλατσινού μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε;» Με την γνωστή παρουσιάστρια να της απαντά σε υψηλό τόνο : « Είστε ρατσίστρια . Κάποιοι σαν και εσένα κατέστρεψαν την Ελλάδα». Για να λάβει αυτόματα την απάντηση:« Κάποιοι σαν και εσάς οδήγησαν την χώρα εδώ που είναι, επειδή νομίζετε πως μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε».

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης