Έχεις ταλέντο; «Πάρ’ τα και Φύγε» τότε, δημιουργώντας εσύ το δικό σου video για την ολοκαίνουρια επιτυχία του Κώστα Καραφώτη, σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου και μουσική Αντώνη Σκόκου.

Αν ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι είναι η εικόνα, τότε με βασικά εργαλεία το editing πρόγραμμα του υπολογιστή σου, άντε και τη βιντεοκάμερά σου, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου μουσικό video για το νέο single του Κώστα Καραφώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γίνε εσύ ο δημιουργός και το καλύτερο video θα επιλεγεί από τον ίδιο τον Κώστα Καραφώτη, για να αναρτηθεί τόσο στο «KARAFOTIS TV» όσο και σε όλα τα επίσημα Social Media του τραγουδιστή.

Ο διαγωνισμός αφορά τον οποιοδήποτε. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου είτε με φωτογραφίες, είτε με film ή γραφικά design και το video του δημιουργού που θα επιλεχθεί θα αποτελέσει το βασικό προωθητικό εργαλείο της νέας δουλειάς του Κώστα Καραφώτη.

Αν «ψήνεστε» όμως, βιαστείτε, διότι η τελευταία ημέρα που μπορείτε να καταθέσετε τη δουλειά σας είναι η 26η Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει και να γνωρίσει από κοντά τον Κώστα Καραφώτη, αφού θα είναι καλεσμένος του μια βραδιά στο νυχτερινό μαγαζί Frangelico, όπου ξεκινά τις εμφανίσεις του στις 27 Απριλίου.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη, με πληροφορίες από το tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης