Δεν είναι λίγα τα «παλάτια» που έχουν χτίσει πολλοί ηθοποιοί του Χόλυγουντ τα οποία ξεπερνούν τα 1000 τ. μ. με απίστευτες παροχές και πολυτέλεια που μοιάζει με παραμύθι. Δείτε κάποια από τα πραγματικά παραμυθένια σπίτια των διασήμων.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Ζολί: Ο Μπραντ είχε αγοράσει το σπίτι των 530 τ. μ. στην Καλιφόρνια για 1,7 εκ. δολάρια το οποίο φυσικά περιλαμβάνει αρκετά δωμάτια, όλες τις ανέσεις και την απαραίτητη πισίνα για τα μπάνια τους. Μετά την εμφάνιση της Ζολί στη ζωή του, ο Μπραντ Πιτ επεκτάθηκε και αγόρασε και τις τρεις γειτονικές κατοικίες για να έχουν την ησυχία τους και την άνεσή τους. Έχουν και πέντε παιδιά πού να τα βάλουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σελίν Ντιόν:

Η πολυτελής βίλα της διάσημης τραγουδίστριας βρίσκεται στο Jupiterisland της Φλόριντα και μένει εκεί με τον σύζυγο της, Ρενέ Ανγκελίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σπίτι περιλαμβάνει ένα θαλάσσιο πάρκο, δύο ολυμπιακών διαστάσεων πισίνες αλλά και μικρό ποτάμι που διασχίζει τον μεγάλο κήπο τους.

Τζένιφερ Άνιστον: Η Τζένιφερ, μπορεί να είναι μόνη αλλά το σπίτι της στο Μέβερλυ Χιλς σίγουρα της προσφέρει μια αναπαυτική παρηγοριά. Η Τζένιφερ μόλις ανανέωσε το τεράστιο (1.000 τ. μ. ) σπίτι της το οποίο κόστισε 20 εκ. δολάρια. Όταν ρωτήθηκε για το τι έκανε το δωμάτιο του Μπραντ Πιτ μετά την ανακαίνιση εκείνη απάντησε πως «το έχω μετατρέψει σε ένα σέξυ και άνετο δωμάτιο με σπα και υδρομασάζ».

Όπρα Γουίνφρεϊ:

Είναι ούτε λίγο, ούτε πολύ 1.400 τ. μ., βρίσκεται στην Καλιφόρνια και κοστίζει 50 εκ. δολάρια.

Η ίδια πρόσφατα ξόδεψε περισσότερα από 2 εκ. δολάρια για να το ανακαινίσει, ενώ διαθέτει 14 μπάνια και 10 τζάκια.

Τζον Τραβόλτα:

Διαθέτει πολυτελέστατο σπίτι στη Φλόριντα το οποίο περιλαμβάνει και διάδρομο για τζετ εκεί όπου προσγειώνει και απογειώνει το δικό του.

Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μάρκ Άντονι:

Έδωσαν 10 εκ. δολάρια για μια έπαυλη-όνειρο στην Καλιφόρνια με 9 δωμάτια, γήπεδο τένις, στούντιο ηχογράφησης και «πριβέ» κινηματογράφο.



Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ:

Αγόρασαν το 2009 σπίτι αξίας 17,5 εκ. δολαρίων στην Καλιφόρνια το οποίο περιλαμβάνει στούντιο τέχνης, γυμναστήριο και φυσικά πισίνα με υδρομασάζ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης