«Η δουλειά είναι ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος για να έχει ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Ένα μεγάλο θέμα είναι και η καλή επιλογή» υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Μπέζος στην κάμερα του STAR.

Μιλώντας για την κρίση και για κάποιους συναδέλφους του, τόνισε: «Είμαστε σε αυτή την κατάσταση και έχουμε αυτές τις δυνατότητες, αλλά να το κάνουμε με ζεστή καρδιά. Όχι μιζέρια! Αρκετά έκλαψαν όλοι. Μιλάω για τους δικούς μας. Μην αρχίσω και κλαίω κι εγώ στην τηλεόραση . Μου φαίνονται γελοία αυτά τα πράγματα. Είναι σαν να σας λέω εγώ ότι έχω παράπονα. Θα ήθελα να κάνω έκκληση στους συναδέλφους μου και έχουν ένα παρελθόν ισχυρό να έρθουν στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσουν το κλάμα. Πολλές φορές συνάδελφοί μου υποδύονται τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους. Με ενοχλεί αυτό. Έτσι δείχνουν ότι με έναν τρόπο ότι αγαπούν τον λαό περισσότερο, αλλά η άποψή μου είναι πως αν τον αγαπάς τον λαό, θα κάνεις την δουλειά σου καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος τηλεοπτικά ετοιμάζει ένα νέο σίριαλ που πριν καν αρχίσουν τα γυρίσματα… συζητιέται πολύ… «Το σπίτι της Έμμας» είναι ο τίτλος της νέας αυτής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί και η Κάτια Δανδουλάκη…

«Είναι μια κωμωδία, άλλα θα έλεγα ότι δεν είναι μια κωμωδία που είναι μόνο στον αστερισμό του γέλιου. Είναι πιο σύνθετη, είναι πιο μοιρασμένη σε ότι αφορά τους ρόλους» δηλώνει.

Όσο για τα τουρκικά ή οποιαδήποτε άλλης χώρας σίριαλ τονίζει πως «δεν με νοιάζουν τα τουρκικά. Όταν κάνουμε τα δικά μας με νοιάζει να τα κάνουμε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης