Γ. Πρίντεζης: «Όλη η οικογένειά μου είναι Παναθηναϊκοί»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 12:11
Γ. Πρίντεζης: «Όλη η οικογένειά μου είναι Παναθηναϊκοί»
Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Everyday Girls» του MTV και μίλησε για τη σχέση του με τη Βιβή Τσιάμη, την προοπτική του γάμου και τα δύο νέα του τατουάζ!

«Όλη η οικογένειά μου, από θείους, ξαδέλφια μέχρι και φίλους, είναι όλοι Παναθηναϊκοί. Εγώ δεν ξέρω πώς έγινα Ολυμπιακός, ίσως από αντίδραση» λέει ξεκινώντας την κουβέντα και συνεχίζει:

«Η μαμά μου δεν έρχεται ποτέ στο γήπεδο, δεν την αφήνω. Από μικρός το κάνουμε έτσι και τώρα δεν αλλάζει, το έχω και για γούρι».

Ο ίδιος έχει ταξιδέψει πολύ και έχει μείνει αρκετά και εκτός Ελλάδας. Τι είναι, όμως, αυτό που τον κρατάει αυτήν τη δύσκολη περίοδο στη χώρα μας;

«Η Ελλάδα είναι η Ελλάδα, κακά τα ψέματα. Είναι παράδεισος! Πρώτα από όλα, όπου και να πας, η παρέα είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα, εντάξει έχουμε δύο προνόμια σαν χώρα, τα οποία τα ζηλεύουν πάρα πολύ κατά τη γνώμη μου, τη θάλασσα και τον ήλιο. Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω ποια είναι αυτά που κάνουν τη χώρα μας μοναδική, άσχετα αν την έχουμε καταντήσει έτσι. Πιστεύω ότι οι βασικοί κανόνες είναι αυτοί που λείπουν. Δηλαδή, αυτό που είχα στην Ισπανία και μου άρεσε και εμένα και της κοπέλας μου ήταν οι απλοί κανόνες ζωής. Το ότι έβγαινες έξω, έπαιρνες το ποδήλατό σου, δεν φοβόσουν μήπως σε πατήσει ο άλλος, έβαζες τα ακουστικά σου, άκουγες τη μουσική σου και περπατούσες ή κυρίως για τα παιδιά υπάρχουν μεγαλύτεροι χώροι αναψυχής και χώροι σαν πάρκα, όπου περνάνε πιο ευχάριστα τις ώρες τους».

Ο Πρίντεζης μπορεί να λέει πως θεωρεί τον έρωτα «μπλεξίματα», όμως δεν κρύβει τον δεσμό του με τη Βιβή Τσιάμη και μάλιστα μπορεί να επιχειρηματολογήσει και επί του θέματος!

«Κακά τα ψέματα, στον αθλητισμό χρειάζεσαι το στήριγμά σου. Μετά από την τόσο μεγάλη ένταση στο παρκέ, πρέπει να πηγαίνεις να ξεσπάς κάπου, αν μπορώ να το πω έτσι, ή να ηρεμείς. Παίζει ρόλο να βρεις τον σωστό άνθρωπο, να μπορέσει να κοντρολάρει τα πράγματα, γιατί η ζωή που περνάμε έχει πάρα πολλή ένταση και έχουμε και εμείς τα πάνω μας και τα κάτω μας. Πιστεύω ότι ο γάμος για τον κάθε άνθρωπο δεν είναι στα σχέδιά του, έρχεται. Ούτε εμένα είναι στα σχέδιά μου, αλλά κάποια στιγμή, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την υγειά μας να έχουμε, γιατί όχι;».

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα γούρια του!

«Θα γελάσετε, αλλά πριν από αγώνα, ακούω συγκεκριμένα τραγούδια. Είναι αστεία τα τραγούδια που ακούω, αλλά, επειδή μου βγήκε, τα ακούω πάντα πριν από κάθε αγώνα. Είναι το “Βουνό” σε version Νταλάρα και η Φραγκοσυριανή!».

Πρόσφατα χτύπησε σε τατουάζ τα δύο «μότο» που συνοδεύουν τη ζωή του και δεν είναι άλλα από τα: «Καλό είναι να κοιτάς εκεί που πραγματικά πιστεύεις ότι μπορείς να πας» και «Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πρέπει να ξανασηκωθείς».

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 13:06