Παραλίγο τραγωδία στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης. Μία νεαρή κοπέλα, η οποία πριν από μερικές ημέρες διασκέδαζε στο «Caramela», έχασε τις αισθήσεις της τη στιγμή που έφευγε από το μαγαζί, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα στο κεφάλι της.

Ακολούθησε πανικός, όταν όσοι ήταν εκεί συνειδητοποίησαν πως γύρισε η γλώσσα της κοπέλας και έντρομοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν χωρίς να ξέρουν τον τρόπο. Μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή, καθώς ο Γιώργος Τσαλίκης έσπευσε για βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήγα να φύγω από το μαγαζί, Κυριακή ξημερώματα, γύρω στις 06:30 το πρωί. Κατεβαίνοντας από τα καμαρίνια, μία 25χρονη κοπέλα ζαλίστηκε, έπεσε πίσω χτυπώντας το κεφάλι της και γύρισε η γλώσσα της. Στον πανικό της στιγμής, έπεσα πάνω στο περιστατικό, μόλις κατέβαινα τις σκάλες. Τους έσπρωξα όλους και πέταξα ό,τι κρατούσα στα χέρια. Εκείνη τη στιγμή, την είχε αγκαλιά ο επιχειρηματίας, φωνάζοντας ”Ένα κουτάλι, ένα κουτάλι!”, για να ανοίξουν το στόμα της» περιγράφει στην «Espresso» o τραγουδιστής.

«Της παρείχα τις πρώτες βοήθειες. Της άνοιξα το στόμα και της γύρισα τη γλώσσα. Με το που συνήλθε, μου είπε “Χίλια ευχαριστώ”. Η κοπέλα πέθαινε. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, είχε μελανιάσει» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι πτυχιούχος Ιατρικής, αν και ποτέ δεν έχει εξασκήσει το επάγγελμα του γιατρού. Ο γνωστός τραγουδιστής ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Παρά το αρχικό σοκ όμως, είναι χαρούμενος που μπόρεσε να βοηθήσει σε μία τόσο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης