Στο Game of Chefs δήλωσε συμμετοχή η Αμπίρ ελ Ουαζάν από τον Λίβανο. Η Αμπίρ μαγείρεψε ένα παραδοσιακό λιβανέζικο street food, στην πιο γκουρμέ εκδοχή του.

Στην κουζίνα αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στη δημιουργία του πιάτου της. Μπροστά στους τρεις σεφ αγχώθηκε γιατί το πιάτο της δεν ήταν, τελικά, αυτό που είχε σχεδιάσει και έβαλε τα κλάματα. Οι κριτές την εμψύχωσαν για να συνεχίσει και τη ρώτησαν πώς βρέθηκε στην Ελλάδα. Η Αμπίρ αφιέρωσε όλη τη ζωή της για να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της και τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην Ελλάδα ήρθα για διακοπές γιατί ο πατέρας μου ήταν έμπορος εδώ. Με τον πόλεμο φύγαμε, πήγαμε Κύπρο και μετά Σαουδική Αραβία. Μετά γυρίσαμε Λίβανο, που χάσαμε τη μητέρα σε ατύχημα… Είμαι ανύπαντρη μαμά κι έχω ένα κοριτσάκι 10 χρόνων. Είμαι μόνη στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Πήγα στο Ντουμπάι για κάτι καλύτερο αλλά πάντα ένιωθα ότι εδώ είναι η πατρίδα μου. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορούσα να δουλέψω και να μου κρατήσει κάποιος το παιδί. Τα τελευταία χρόνια θέλω να κάνω τα όνειρά μου κι ένα από αυτά είναι η μαγειρική» εξομολογήθηκε…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης