Γεννημένος για ταινίες δράσης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009, 09:41
Γεννημένος για ταινίες δράσης
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Terminator Salvation», Sam Worthington, προτιμά να γυρίζει ριψοκίνδυνες σκηνές από το να φιλάει την Keira Knightley. Ο Αυστραλός ηθοποιός παραδέχθηκε πως όταν γύριζε τις σκηνές για την ταινία «Avatar» απολάμβανε τα γυρίσματα περισσότερο από όταν γύρισε την ταινία «Last Night», στην οποία έπρεπε να φιλήσει την συμπρωταγωνίστριά του, Keira Knightley.

Η συμπρωταγωνίστρια του Sam, Keira KnightleyΟ ίδιος δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, όταν γύριζα τις σκηνές με τα φιλιά δεν αισθάνθηκα τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως όταν γύριζα τις επικίνδυνες σκηνές». Παρά την καλή φυσική κατάσταση που απαιτεί ο ρόλος του στην ταινία «Avatar», ο Sam αποκάλυψε πως δεν έκανε καθόλου γυμναστική, ούτε σχετική εκπαίδευση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, είπε πως θεωρεί την γυμναστική ανούσια.

Παρά λοιπόν την ελλιπή εκγύμνασή του, ο 33χρονος ηθοποιός αισθάνεται πολύ χαρούμενος που έφερε εις πέρας τις σωματικές δοκιμασίες στην ταινία: «Δεν φοβάμαι τίποτα. Όλες οι σκηνές είναι δύσκολες, αλλά γέλασα πάρα πολύ».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009, 09:53