Ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» λίγο έλειψε να κοστίσει τη στενή φιλία ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Αντώνη Ρέμο.

Όπως όλοι οι παρουσιαστές της εκπομπής, έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο, έφτασε η σειρά της Ναταλίας Γερμανού να παίξει το παιχνίδι με τους τίτλους των τραγουδιών, στο οποίο διαγωνίστηκαν εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας της εκπομπής. Μεταξύ των τραγουδιών που έπρεπε να βρει τον τίτλο τους, η παρουσιάστρια του Alpha, ήταν και το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Ώρες αγρύπνιας», το οποίο δεν κατάφερε να βρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες αργότερα ο διάσημος τραγουδιστής επικοινώνησε με τη Ναταλία Γερμανού και της είπε πως είναι «πολύ στενοχωρήμενος γιατί αυτό το τραγούδι είναι το τραγούδι της ζωής μου, αυτό που με στιγμάτισε». Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος συνέχισε λέγοντας: «Με πίκρανες πάρα πολύ, η φιλία μας καταστράφηκε», ενώ η παρουσιάστρια προσπαθούσε να τον πείσει πως δεν το έκανε επίτηδες. Όπως ανέφερε η ίδια, η συζήτηση γινόταν σε απόλυτα σοβαρό ύφος και πως η ίδια είχε αρχίσει ήδη να απολογείται που δεν θυμόταν τον τίτλο του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Λίγη ώρα όμως αργότερα μέσα από το τηλέφωνο άκουσε και τη φωνή -και κυρίως τα γέλια- του Θέμη Γεωργαντά και τότε κατάλαβε πως όλο αυτό επρόκειτο για μια πλάκα των φίλων της με τον ίδιο τον τραγουδιστή να παραδέχεται: «Εγώ που το έχω πει, δεν θυμάμαι ούτε μισή λέξη από το τραγούδι».

Πηγή: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης