Μαζί αποφάσισαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Οι τέσσερίς τους έμειναν σε φιλικό σπίτι στο Πόρτο Χέλι και περνούσαν αρκετές ώρες τόσο στην Ερμιόνη όσο και στις Σπέτσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της έφτασαν στο Πόρτο Χέλι τη Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευή στην παρέα τους μπήκε και η Ναταλία Γερμανού.

Όλοι μαζί επισκέφθηκαν γνωστά στέκια των Σπετσών και της Ερμιόνης και έδειχνα να περνούν πολύ όμορφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Μ. Παρασκευής παρακολούθησαν τη Λειτουργία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Ερμιόνη, όπου και συνάντησαν τυχαία την Έλλη Κοκκίνου με τον γιο της και τη μητέρα της.

Και οι συναντήσεις, βέβαια, δεν σταμάτησαν εκεί. Το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου συνάντησαν στις Σπέτσες την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία βρισκόταν εκεί με φίλους.

Όλες μαζί ήπιαν το καφεδάκι τους σε γνωστό καφέ στην Ντάπια και μετά επιβιβάστηκαν στο θαλάσσιο ταξί, για να επιστρέψουν στο Πόρτο Χέλι.

Το βράδυ της Ανάστασης, Ναταλία, Μαρία και Κατερίνα βρέθηκαν στο μοναστήρι Παντάνασσας στο Πόρτο Χέλι, ενώ ανήμερα του Πάσχα έψησαν στο σπίτι που τις φιλοξενούσε.

Και οι τρεις επέστρεψαν ξεκούραστες πια στην Αθήνα, αργά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Πηγή: Ok / Star
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης