Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, που πρόκειται να νυμφευθεί στις 29 Απριλίου τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, προσκλήθηκαν την Τετάρτη να γευματίσουν με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπως ανακοινώθηκε από τα Ανάκτορα.

Η συνάντηση αυτή ήταν η πρώτη που επιβεβαιώνεται επισήμως ανάμεσα στη μονάρχη και τους Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, τα μελλοντικά πεθερικά του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου υποδέχτηκαν τον κύριο και την κυρία Μάικλ Μίντλετον σε ιδιωτικό γεύμα στο Κάστρο του Ουίνδσορ», ανέφερε χθες Τετάρτη εκπρόσωπος των Ανακτόρων.

Πηγές ανέφεραν ότι η ατμόσφαιρα στη διάρκεια του γεύματος ήταν «θερμή».

Ο 61χρονος Μάικλ Μίντλετον και η 56χρονη σύζυγός του διαμένουν κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, στην κομητεία του Μπέρκσαϊρ, όπου διατηρούν επιχείρηση με αξεσουάρ για πάρτι που πωλούνται με ταχυδρομική παραγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφότεροι εργάζονταν στην αεροπορική βιομηχανία προτού ιδρύσουν την εταιρία τους στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και τους αρέσουν τα άλογα – θέματα που φέρεται ότι κυριάρχησαν στη συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ.Πηγή:ant1 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης