Tα δάκρυα της Celine Dion κατά τη διάρκεια της εμφάνισής στα American Music Awards στο L.A, όπου τραγούδησε για τα θύματα του Παρισιού, «έκρυβαν» κάτι πολύ βαθύτερο, αφού σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, η τραγουδίστρια περνάει τις πιο δύσκολες ώρες μετά από την επιδείνωση της υγείας του συζύγου της.

Το εξώφυλλο του περιοδικού Closer έχει προκαλέσει νέο κύμα ανησυχίας, διαψεύδοντας άλλα δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί και ανάφεραν ότι ο Rene Angelil που δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα, κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό, η τραγουδίστρια είναι ένα ράκος και φοβάται πολύ για τη ζωή του άντρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φοβάται ότι αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που θα γιορτάσουμε με τον Rene. Προσεύχομαι για ένα θαύμα», αναφέρει ως λόγια της πηγή του περιοδικού και προσθέτει: «Η Celine προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και να κρατήσει ενωμένη όλη την οικογένεια», προσπαθώντας να μην χάσει στιγμή μαζί του και με τα τρία τους παιδιά.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης